Audi створила спеціальні версії моделей RS-лінійки

Автор: Редакція | 14 Гру, 2019

Німецька компанія Audi з нагоди 25-річного ювілею родоначальника серії Audi RS2 Avant підготувала особливий опціональний пакет для лінійки моделей RS.

Попри «переповнений» новинками рік, Audi вирішила представити новий пакет для моделей RS, який так й називається – anniversary package 25 years of RS.

У переліку спорткарів, яким він буде доступний, зазначені TT RS, RS4 Avant, RS5 і RS5 Sportback, RS6 Avant і RS7 Sportback. Чому кросовери залишились поза увагою незрозуміло. Можливо, що 25 років тому їх просто не було в лінійці Audi.

 Читайте також:

Новий пакет насамперед отримає особливий колір Nogaro Blue, в який тоді універсал Audi RS2 Avant й фарбували (хоча доступні також відтінки Glacier White, Nardo Grey і Mythos Black). Крім того, в пакет включено спеціальний декор кузова: деякі елементи пофарбують під матовий алюміній, а інші зроблять глянцево-чорними.

У двері спорткарів в рамках пакету вмонтують світлодіоди, які будуть проектувати на асфальт ювілейне лого з цифрами «25», а колісні диски виконають в тому ж поєднанні сріблястого і глянцево-чорного.

Інтер’єр оброблять шкірою і алькантарою з синьою прострочкою, кермо забезпечать синьою «нульовою» відміткою, а на дверних картах, сидіннях і килимках з’являться все ті ж логотипи серії. «Святковий» пакет вже доступний для замовлення в Німеччині за ціною від 9 350 до 14 500 євро в залежності від моделі.

Audi RS2 Avant німці розробили разом з Porsche: навіть збирали «гарячий» універсал у Цуффенхаузені. Оснащували його 315-сильним п’ятициліндровим мотором об’ємом 2,2 л і системою повного приводу. Всього було зібрано 2 891 екземпляр.

Джерело: Motor1

Галерея Audi anniversary package 25 years of RS:
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest