Як автомобіль перетворити на справжній офіс?

Автор: Роман Галімон | 25 Тра, 2020
Nissan e-NV200 Workspace concept

Карантинні заходи проти коронавірусу змусили багатьох інакше поглянути на організацію офісів й користування автомобілем. А останнє може надати певні переваги.

Після того, як через карантинні заходи рух у містах був майже зупинений, більшість компаній були змушені запропонувати співробітникам працювати вдома. Проте, іноді домашнє середовище не найкраще для проведення відеодзвінків чи просто зосередженні на робочих питаннях.

Й тут автомобіль може зіграти важливу роль. І як тут не згадати концепт Nissan e-NV200 2014 року, який був створений в якості мобільного офісу.




Wi-Fi

Nissan e-NV200 Workspace concept
Концепт Nissan e-NV200 Workspace

Звісно, найголовнішою якістю офісу є зв’язок, а точніше інтернет. Якщо раніше були часи, коли співробітники могли затриматись в офісі, аби «попоратися» в безкоштовному й безлімітному інтернеті, то зараз кожен охочий може сам собі забезпечити гарний доступ до мережі.

Це може бути й користування зв’язком 4G в зонах з його якісним покриттям, так й підключення до безкоштовних точок Wi-Fi (наприклад, бібліотек), або навіть своєї ж домашньої мережі, але ззовні будинку в автомобілі.

Багато нових машин, до речі, мають слоти для сім-карток й після їхнього встановлення можуть ставати мобільними точками підключення до мережі.

Звісно, також можна використовувати й мобільний телефон у якості модема, або зробити додаткову інвестицію в окремий модемний пристрій.




Електрика

Nissan e-NV200 Workspace concept
Концепт Nissan e-NV200 Workspace

Окрім зв’язку, другим нагальним питанням може стати живлення «офісної» техніки. Адже, скільки б не працював ноутбук, заряд батареї рано чи пізно скінчиться.

Й тут на допомогу можуть прийти автомобільні інвертори, які здатні перетворити 12 Вольт від прикурювача на 220 Вольт для ноутбука. Й тільки від бюджету залежатиме який саме інвертор обрати: на одну чи більше розеток.

При цьому одразу треба продумати кількість приладів, яка буде підключатись до інвертора, адже від цього потрібно розрахувати й його потужність у Ватах.




Кофеїн

Nissan e-NV200 Workspace concept
Концепт Nissan e-NV200 Workspace

Й, звісно, як можна обійтися без кави на робочому місці? У докарантинні часи «зарядитися» кавою можна було у численних кав’ярнях на колесах, проте тепер не всі вони відновились, та й зараз ми розглядаємо повну офісну самостійність.

А отже варто поглянути в бік мобільних кавоварок. Якщо ви не щасливий власник Fiat 500L, де пропонується кавоварка в якості опції, то власну машину легко можна оснастити звичайним термосом із розчинною кавою або капсульною кавоваркою. Проте це може бути й справжня кавомашина для приготування еспресо, як Handpresso Auto.

Ну а якщо захочеться велику порцію лате чи мак’ято, то зараз на будь-якій заправній станції можна їх замовити. Заодно можна буде й спину розім’яти.




Робоче місце

Nissan e-NV200 Workspace concept
Концепт Nissan e-NV200 Workspace

Й для того, аби влаштуватися в автомобілі зручніше, потрібно заздалегідь продумати, де та як буде стояти «офісне» обладнання, зокрема ноутбук.

На разі пропонуються багато варіантів мобільних столів із регулюванням висоти, в якому також може бути влаштоване охолодження та місце для канцтоварів.

При чому, в якості поради, можна рекомендувати працювати на задньому сидінні, адже там більше місця та простору. Кому подобається працювати у тісному «офісі»?




Автомобіль проти офісу

Nissan e-NV200 Workspace concept
Концепт Nissan e-NV200 Workspace

Отже з огляду на вищенаписане та на зниження бізнесактивності після карантину, можна сказати, що потреба в справжніх офісних приміщеннях точно буде падати.

З одного боку, не всі співробітники та компанії захочуть повертатись в офіси, а з іншого робота вдома та в автомобілі може надати інші переваги.

Хоча це ж падіння попиту на офіси може й зіграти на зниження орендних ставок за квадратні метри. А отже вибір завжди десь посередині.

Якщо ж буде обрано автомобіль, то потрібно буде знати як правильно дезінфікувати автомобіль.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Галерея Nissan e-NV200 Workspace:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар



Як автомобіль перетворити на офіс?
Що потрібно аби перетворити автомобіль на офіс?

Аби автомобіль перетворити на офіс потрібні Wi-fi, зв’язок та електрика

Як можна влаштувати Wi-fi в машині?

Точку Wi-fi в машині можна влаштувати або через модем, або через мобільний телефон

Як зарядити ноутбук в машині?

Ноутбук в автомобілі можна зарядити через інвертор

Чи може автомобіль замінити офіс?

Автомобіль може замінити офіс у багатьох позиціях, проте у офісу теж є переваги




Pin It on Pinterest