BMW підготувала сюрприз виробникам компактвенів

Автор: Роман Галімон | 07 Вер, 2019

Британська марка Mini може отримати у портфоліо пасажирський компактвен з історичним ім’ям Traveller, який має конкурентом для двох німецьких брендів.

В той час, як концерн BMW вирішив вивести зі своєю лінійки компактвени Active Tourer, які «не відповідають» ДНК баварських машин, на базі Mini хочуть зробити просторіший автомобіль. Крок у першу чергу розрахований на прихильників моделей Clubman і Countryman, яким не вистачає пасажирського простору.

При цьому за даними видання Autocar, компактвен Traveller побудують не просто на платформі передньопривідного BMW, але й створять цілу лінійку силових установок, в яку увійдуть як традиційні ДВЗ, так й гібридні двигуни, і навіть електричний привід.

Останній варіант, за чутками, буде позиціонуватися, як ідеологічний спадкоємець BMW i3 і конкурент VW ID.3, а в цілому сімейство направлено на конкуренту боротьбу з Mercedes-Benz B-класом.

Технічних деталей поки немає, але, як стверджують джерела, електричний Mini Traveller зможе проїжджати на одній зарядці до 400 км (дальність пробігу топових версій VW ID.3, як очікується, складе 550 км). Дебютувати Traveller може у 2022 році.

Галерея Поточні моделі Mini
Фотограф: Mini
Фотограф:

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest