BMW представить новий електрокар i4 в мережі

Автор: Роман Галімон | 02 Бер, 2020

Після скасування щорічного автосалону в Женеві, компанія BMW вирішила представити новий електричний автомобіль i4 на он-лайн презентації.

Дебют концепту BMW i4 відбудеться у вівторок та має стати початком нової ери дизайну. Особливо, це буде виражено у радіаторній решітці, яка за припущеннями отримає величезні ніздрі.

Саме завдяки новому дизайну BMW сподівається на сплеск активності навколо електрокарів німецької компанії. Планується, що он-лайн прес-конференцію зі штаб-квартири BMW у Мюнхені проведе генеральний директор Олівер Зіпсе.

За припущеннями, серійний зразок I4 має піти у виробництво у 2021 році й буде побудований на новій платформі, яку можуть отримати й інші електричні автомобілі та гібриди компанії. При цьому, гнучка архітектура може бути використана для переведення популярних кросоверів на електротягу.  На цій платформі планується поява як електрифікованого X3, так й футуристичного iNext.

Більше деталей й інформації можна буде почути вже завтра.

Раніше BMW також «засвітила» неординарну радіаторну решітку для 4 серії, а також повідомила про затримку наступного покоління Mini.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram.

Галерея BMW i4 (шпигунські фото):
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest