BMW порівняла новий спорткар M4 та гоночний M4 GT3

Автор: Редакція | 21 Сер, 2020
BMW M4 та M4 GT3

Німецька компанія BMW продемонструвала зовнішній вигляд спортивного седана М4 та гоночного автомобіля M4 GT3.

Раніше BMW вже публікувала знімки M4 GT3 перед початком випробувань абсолютно нового спорткара для змагань категорії GT. Тепер трекову машину продемонстрували в компанії дорожнього «спадкоємця».

Майданчиком для презентації стала австрійська траса Ред Булл Ринг, на якій 21-23 серпня відбудеться етап MotoGP. Переможця, до слова, нагородять ексклюзивним купе.




Обидва автомобілі демонструються в спеціально розробленому камуфляжі, але з дорожньої моделі маскування зірвуть вже 23 вересня, хоча й дотепер про машину відомо дуже багато. Гоночний аналог буде повністю готовим до початку сезону-2022: його виведуть на заміну нинішньому M6 GT3.

У BMW вчергове нагадали, що розробка дорожнього і трекового купе велася паралельно, в тому числі – в частині силової установки. Про рядну турбошістку кажуть, що її технології запозичені безпосередньо зі світу автоспорту.

Виробник підтвердив, що у M4, на якому можна буде їздити звичайними дорогами, двигун видаватиме 480 к.с. у стандартному виконанні та 510 к.с. – у версії Competition. Про мотор для гонок глава BMW M Маркус Флаш вже повідомляв раніше, що його потужність перевищить 500 к.с.




Зрозуміло, BMW M4 GT3 отримає в значній мірі перероблений кузов, інші капот, крила, радіаторну решітку. Ззаду розмістять масивне антикрило, а випускний патрубок виведуть за правим переднім колесом.

Нещодавно BMW анонсувала прем’єру нових M3 та M4, а також стала відомою назва серійної версії електричного BMW iNext.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея BMW M4 та M4 GT3:
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW
Фотограф: BMW

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest