Bugatti шукає покупців на 100 гіперкарів Chiron

Автор: Редакція | 20 Лют, 2020

Компанія Bugatti вирішила привести на автошоу у Женеві свій гіперкар Chiron, який автовиробник зайвий раз хоче прорекламувати.

Чотири роки знадобилося Bugatti, аби зібрати 250 примірників гіперкара Chiron – тобто рівно половину запланованої партії. І саме «серединний», 250-й Chiron компанія виставить на своєму стенді на автосалоні в Женеві.

Екватор виробництва Bugatti відзначає особливим виконанням Noire Sportive, яке відрізняється матово-чорною обробкою карбонового кузова. Чорними зроблені решітка радіатора, колісні диски, спойлери, титанові виходи вихлипної системи і навіть знаменита задня С-образна стійка.

У чорних кольорах виконаний й інтер’єр: спеціальним покриттям наділили практично всі поверхні, включаючи й ті, що зроблені з алюмінію. У такому вигляді буде побудовано лише 20 «Широнів».

Силова установка гіперкара змін не зазнала. Це як й раніше восьмилітровий W16 з системою наддуву, що розвиває півтори тисячі «коней» і розганяє купе до 100 км/год за 2,5 секунди та має максимальну швидкість – 420 км/год.

З одного боку, 250 машин за чотири роки – дивно неквапливий темп виробництва. З іншого, враховуючи особливості складання «Широна», в Bugatti вважають, що фірмі є, чим пишатися: про це заявив і глава фірми Стефан Вінкельман.

Тим часом, з решти 250 машин, які ще належить зробити, своїх власників мають тільки півтори сотні. Цілих 100 гіперкарів поки залишаються безпритульними, і, можливо, публічна демонстрація серійного «Широна» – це спосіб фірми залучити до свого купе додаткову увагу. А далі Bugatti займеться складанням гіперкарів в варіанті Super Sport 300+.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram.

Джерело: Motor1

Галерея Bugatti Chiron Noire Sportive:
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti
Фотограф: Bugatti

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest