Chery оновила кросовер Tiggo 5X

Автор: Редакція | 20 Лип, 2020
Chery Tiggo 5X для Китаю

Китайська марка Chery вчергове оновила актуальне покоління кросовера Tiggo: основні зміни сконцентровані в інтер’єрі.

Перші відомості про черговий, другий за рахунком із 2017 року, рестайлінг позашляховика з’явилися ще у березні, а зараз, за даними місцевої преси, допрацьована версія Tiggo 5X готується вийти на місцевий ринок.

Автомобілю трохи осучаснили зовнішність – переоформили радіаторну решітку, забезпечили фари новим наповненням, а світлодіодні ліхтарі іншим малюнком. Також підібрали новий набір колісних дисків (від 16 до 18 дюймів) та змінили форму переднього бампера.




Інтер’єр перероблений серйозніше і виявився дуже схожий на салони дорожчих представників фірмової лінійки – а саме, анонсований нещодавно Chery Tiggo 7 Pro. У молодшого Tiggo 5X з’явилися аналогічна (судячи з фото) панель управління кліматичною установкою, схоже за конфігурацією кермо і 10,25-дюймовий монітор мультимедійної системи. Ще один дисплей (діагоналлю 7 дюймів) встановлюватиметься на дорогі модифікації кросовера замість аналогових приладів.

Моторна гамма при цьому залишиться незмінною: для домашнього ринку Chery Tiggo 5X продовжать комплектувати півторалітровим атмосферником на 118 к.с. разом із 5-ступінчастою механікою або варіатором, а також незабаром турбированим двигуном того ж об’єму, що розвиватиме 160 к.с. Його планується супроводжувати 6-ступінчастою роботизованою коробкою.




В Україні цей позашляховик відомий під ім’ям Chery Tiggo 4. Коробки передач для нього пропонуються аналогічні, а набір моторів інший. На даний час модель комплектується дволітровим 122-сильним бензиновим двигуном й півторалітровим турбомотором, що розвиває 147 к.с.

Наприкінці минулого року Chery представила прототип нового кросовера Tiggo 7, а також почала випуск купе-кросовера у стилі Porsche.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Chery Tiggo 5X для Китаю:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest