Citroen створив новий крос-седан C3L Cross

Автор: Редакція | 14 Гру, 2019

Французький виробник Citroen готовий представити для китайського ринку цікаву новинку: крос-седан C3L Cross із подовженим кузовом.

Для початку поринемо в історію. Ще у 202 році бюджетна модель седана C-Elysee з’явилася та досить гарно прижилась у Китаї, який й залишається її основним ринком, для якого її виробляє спільне підприємство PSA Dongfeng.

Пізніше у 2014 році на базі цього седану в Китаї був побудований крос-хетчбек Citroen C3-XR. І тепер, на його основі, виробник готує ще один седан, але не простий.

 Читайте також:

Фотографії новини Citroen C3L вже були опубліковані в Міністерстві промисловості Китаю (це обов’язкова процедура в Піднебесній). Фактично, це той же крос-хетчбек C3-XR, він отримав пластиковий обвіс на кузові та збільшений кліренс.

Передбачається, що Citroen C3L отримає таку ж колісну базу, що й седан C-Elysee (2 655 мм), але новинка стане довшою (4505 проти 4427 мм) і вищою (1513 проти 1476 мм).

Крім того, модель отримає кілька силових агрегатів. Якщо C-Elysee в Китаї доступний лише з 1,6-літровим атмосферним двигуном на 117 к.с., то C3L сертифікований із 1,2-літровим трициліндровим турбодвигуном потужністю 116 к.с.

Новинка має дебютувати дуже скоро. Однак, мабуть, не вийде за межі китайського ринку, оскільки C3-XR також не експортується.

 

Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest