Кросовер Dacia Spring запропонували за 5 євро

Автор: Редакція | 06 Кві, 2021
Dacia Spring 2021 року

Найдоступніший на ринку електричний автомобіль Dacia Spring можна взяти в оренду за ціною 5 євро на день. Проте лише у Франції.

Чотири місяці тому Група Renault анонсувала новий етап співпраці з компанією E.Leclerc, яка надаватиме електромобілі виробника в оренду за дуже привабливими цінами.




Й ось лише за тиждень від початку продажів першого електричного кросовера Dacia Spring було оголошено, що новий електрокар вже доступний для оренди. Офіційний старт відбувся в Центрі E.Leclerc в Орлі в присутності Луки де Мео, генерального директора Групи Renault, та Мішеля-Едуарда Леклера, голови Стратегічного комітету центрів E.Leclerc.

Компанії створили пропозицію оренди Dacia Spring за 5 євро на день, включаючи страхування та технічне обслуговування, і без зобов’язання в тривалості оренди, проте послуга надається лише у Франції й виключно для клієнтів E.Leclerc.

Dacia Spring 2021 року

Крім того, орендні агентства E.Leclerc пропонуватимуть й інший електрокар Renault ZOE2 за 6 євро на добу. До кінця весни обіцяно створення необхідного автопарку й це при тому, що автомобілісти, які вже замовили Dacia Spring, отримають свої електрокросовери лише восени.

Компанії E.Leclerc та Renault співпрацюють у програмі електричної мобільності ще з 2010 року, коли почали пропонувати перше покоління Renault ZOE. У E.Leclerc також планують збільшити наявні пункти електричної зарядки до 5000 за 2 роки, а потім й 10 000 до 2025 року.




Тим часом, за цей десятирічний період  Група Renault продала майже 350 000 електромобілів, й Renault ZOE став найбільш продаваним електромобілем в Європі у 2020 році. Автомобіль забезпечує пробіг 395 км (за циклом WLTP), а його зарядні можливості дозволяють відновити до 80 км пробігу за 30 хвилин на більшості зарядних мереж.

Представлений минулого року Dacia Spring пропонує запас ходу 230 км (за циклом WLTP) або 305 км (за циклом WLTP для міста) та вважається одним із доступніших електрокарів на ринку.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Dacia Spring 2021 року:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest