Fiat перетворить хетчбек Tipo на конкурента Nissan Qashqai

Автор: Роман Галімон | 25 Тра, 2020
Fiat Tipo

Італійський бренд Fiat серйозно взявся за оновлення модельного ряду й планує перетворити хетчбек Tipo на кросовер та додати цілий ряд нових моделей.

Як зазначає видання Auto Express, хетчбек Fiat Tipo незабаром отримає продовження у цілій лінійці транспортних засобів, включаючи кросоверну модель Tipo Cross, яка пізніше переросте у повнорозмірний позашляховик, що конкуруватиме з Nissan Qashqai та Skoda Karoq.




Останні шпигунські зображення вже показали приблизний майбутній вигляд Tipo, який має отримати до кінця 2020 року оновлення кузова та наблизитись до звичних конкурентів в особі Ford Focus Active та Kia XCeed.

Fiat Tipo (шпигунські фото) 2020 року
Fiat Tipo (шпигунські фото від Motor1) 2020 року

Однак керівник компанії Олів’є Франсуа в інтерв’ю британському виданню визнав, що в середньостроковій перспективі «Фіату» потрібний позашляховик, який може стати частиною розширеної лінійки Tipo або прямою заміною моделі.

«Fiat вже стільки років займається сімейними автомобілями, але на ринку сімейних автомобілів для нас ще багато місця, – сказав Олів’є Франсуа. – Це також причина того, чому модель Tipo досі працює добре. Це дуже гарний автомобіль, але це не позашляховик.

Очевидно, наступне покоління Tipo має перейти у більш релевантний вимір, який зараз належить позашляховикам. Тож можна розраховувати, що ви побачите лінійку продуктів Tipo, або замість Tipo. Але цей сімейний транспорт буде ближчим до стилю Qashqai».




При цьому, керівник Fiat зазначив, що марка залишиться вірною своїм цінностям та продовжить бути доступною.

«Хто добре працює? Бюджетні марки, такі як Skoda, SEAT, Kia та Hyundai, – сказав він. – Так, так, ми теж належимо до них. Чесно кажучи, я б хотів, щоб у нас сьогодні вже щось було. Для нас дуже важливо подавати цю частину діапазону Fiat без надто великої затримки».

Цьогоріч Fiat вже представив перетворену на електрокар модель 500, а також підкреслив, що новий Fiat Panda має бути дешевшим за Fiat 500.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Галерея Fiat Tipo (шпигунські фото) 2020 року:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар



Fiat зробить із хетчбека Tipo кросовер
З якого року випускається Fiat Tipo?

Перше покоління Fiat Tipo випускається з 1988 року

Скільки генерацій було у Fiat Tipo?

На разі існує два покоління Fiat Tipo

Чому виробник хоче зробити кросовер Fiat Tipo?

Кросовери продовжують залишатися бестселерами на ринку автомобілів

Коли буде представлений новий Fiat Tipo?

Оновлений хетчбек Fiat Tipo має з’явитися наприкінці 2020 року




Pin It on Pinterest