Оновлений Ford Kuga “засвітився” після рестайлінгу Escape

Автор: Редакція | 29 Жов, 2022
Ford Escape Plug-in Hybrid 2023 року

Дизайн оновленого кросовера Ford Kuga став відомий після презентації спорідненого американського Escape.

Конкуренція на ринку середніх позашляховиків зростає з кожним днем, а тому не дивно, що Ford продовжує модернізувати свої моделі. Проте першою оновлення отримала американська версія Escape, а вже незабаром варто чекати й на рестайлінг європейського кросовера Kuga. 

Дизайн

Ford Escape Plug-in Hybrid 2023 року

Тестові зразки Escape кілька разів були помічені в Америці й остаточна виробнича версія автомобіля не сильно змінилась в порівнянні з “камуфляжними” примірниками. 

Передня частина має вужчу решітку радіатора з логотипом Ford, вбудованим у такий же спосіб, як і в оновлених Fiesta та Focus, а також нові світлодіодні фари з центральною світловою смугою та оновлений бампер. 

Повний спектр існуючих варіантів Kuga може бути збережений, причому дешевші моделі отримають легкосплавні диски меншого розміру та пластикове покриття кузова, а версії з більш топовою специфікацією отримають хромовану окантовку, бампери та дверні ручки кольору кузова, хромовані наконечники вихлопної системи та світлодіодні протитуманні фари. Рестайлінг також принесе новий дизайн задніх ліхтарів. 

Ford Escape Plug-in Hybrid 2023 року

Новий Kuga отримає оновлення й всередині. З’явиться остання версія інформаційно-розважальної системи Ford SYNC4, яка керуватиметься через новий 13,2-дюймовий центральний сенсорний екран, хоча 12,3-дюймова цифрова панель приладів, ймовірно, залишиться.  

Американський Escape може бути оснащений різними системами безпеки, такими як адаптивний круїз-контроль, система підтримки смуги руху, уникнення зіткнень і виявлення пішоходів. Серед додаткових опцій — проекційний дисплей, панорамний дах і панель для бездротової зарядки смартфона. 

Під капотом 

Ford Escape Plug-in Hybrid 2023 року

Модельний ряд двигунів має змінитися з оновленням кросовера, але очікуються 1,5-літровий бензиновий двигун потужністю 148 к.с., 2,5-літровий бензиновий гібрид потужністю 187 к.с. та 2,5-літровий бензиновий гібрид потужністю 222 к.с. 

Повнопривідні версії Kuga будуть доступні в Америці, але Ford, ймовірно, продаватиме лише передньопривідні комплектації у деяких країнах Європи. 

Ford Escape Plug-in Hybrid 2023 року

Оновлений Kuga має з’явитись в Європі до кінця 2023 року й ціни на новинку мають починатися трохи вище, ніж початкова ціна поточного автомобіля в 1 176 104 грн. 

 Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Auto Express

Галерея Ford Escape ST Line Elite 2023 року:
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford
Фотограф: Ford

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest