Genesis розкрив компактний кросовер GV70

Автор: Редакція | 29 Жов, 2020
Genesis GV70 2022 року

Преміальний бренд Genesis несподівано провів прем’єру нового компактного кросовера GV70.

Рівно місяць тому бренд Genesis показав замаскований позашляховик GV70, оголосивши, що наступні 30 днів машини будуть кататися в такому вигляді вулицями Кореї. Сьогодні ж виробник анонсував наступний етап дорожніх випробувань – вже без маскування. Одночасно опублікували знімки, на яких новинку можна розглянути у всіх деталях – зовні та зсередини.




Це вже другий кросовер преміального підрозділу Hyundai й він передбачувано схожий на первістка – більший GV80, як й оновлений седан G70. У дизайні присутні двоярусні фари й задні ліхтарі, решітка Crest Grille та інші впізнавані елементи фірмового стилю «Атлетична елегантність».

Genesis GV70 2022 року
Genesis GV70 Sport 2022 року

Разом із базовою моделлю компанія розкрила вигляд «підігрітого» Genesis GV70 Sport: його відрізняють ексклюзивний передній бампер, 21-дюймові диски з дизайном G-Matrix, темний хром в обробці та збільшені випускні патрубки іншої форми. У салоні – спортивне кермо, карбонові деталі і особливі кольору.

В цілому внутрішній простір з цифровими приладами і широким окремим екраном мультимедійної системи організовано знайомим чином, хоча в архітектурі передньої панелі є відмінності й від GV80, й від G70.




На жаль, жодних технічних подробиць виробник не розкрив, підтвердивши лише, що, як й інші його моделі, Genesis GV70 побудований на задньопривідній платформі з опціональним повним приводом.

При цьому принципово нових моторів чекати в будь-якому випадку не варто: швидше за все, молодший кросовер запозичить у GV80 бензинові двигуни на 2,5 і 3,5 літра, а G70 поділиться модернізованим 2,2-літровим дизелем.

Навесні Genesis також представив нове покоління седана G80, а також стало відомо, що Hyundai запустить сім нових моделей у 2020 році.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Genesis GV70 2022 року:
Фотограф: Genesis
Фотограф: Genesis
Фотограф: Genesis
Фотограф: Genesis
Фотограф: Genesis
Фотограф: Genesis

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest