Гіперкар LaFerrari проїхав автобаном на швидкості 370 км/год

Автор: Роман Галімон | 17 Кві, 2020

Італійський гіперкар від Ferrari під назвою LaFerrari ще раз довів, що є одним із найшвидших серійних гібридних автомобілів.

Ferrari LaFerrari був представлений сім років тому, як перший «м’який» гібрид компанії. Всередині був прихований 6,3-літровий двигун V12, який сам по собі видає 789 к.с. Однак, у поєднанні з м’яко-гібридною системою, створюється комбінована потужність 950 к.с. (708 кВт).

Потужна силова установка могла розігнати машину до «сотні» менше ніж за три секунди. Й нове відео, яке з’явилося в Instagram, показує, як потужний Ferrari підкорює відомий німецький автобан, на якому не існує обмеження швидкості.

На відео білий Ferrari LaFerrari, який вже розігнаний до 217 км/год, чутно працює вихлипом двигуна V12, але водій продовжує прискорення. Цифри на спідометрі швидко збільшуються та минають позначки у 250 км/год та 300 км/год. Прискорення починає сповільнюватися після 330 км/год, коли коробка автомобіля перемикається на сьому передачу.

Проте Ferrari все ще розганяється та долає заявлену максимальну швидкість у 350 км/год. Гіпекар продовжує прискорюватись до 360 км/год, й , нарешті, досягає 372 км/год, де закінчується відео.




При цьому, відчуття швидкості на LaFerrari взагалі не відчувається завдяки пустому та широкому автобану, на якому зустрічаються поодинокі машини. Все ж таки, мабуть, дається в знаки запроваджені карантинні заходи. До речі, нещодавно через пусті шляхи вже розбили рідкісний Porsche та звичайний Suzuki, який просто злетів у повітря.

Якщо повернутись до Ferrari, то виробництво LaFerrari було припинено у 2016 році, коли компанія почала випускати відкритий варіант LaFerrari Aperta, який має кілька вдосконалень у порівнянні зі звичайним LaFerrari, хоча зберігає оригінальну форму та стиль.




На даний час, флагманом Ferrari вважається SF90 Stradale – новий гібридний суперкар із Маранелло, що здатний прискоритись до 100 км/год лише за 2,5 секунди. Можливо, незабаром саме ця модель спробує підкорити німецький автобан.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Facebook та Twitter.

Джерело: Motor1

Галерея Ferrari SF90 Stradale:
Фотограф: Ferrari
Фотограф: Ferrari
Фотограф: Ferrari
Фотограф: Ferrari
Фотограф: Ferrari
Фотограф: Ferrari
Фотограф: Ferrari
Фотограф: Ferrari

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest