Унікальний спорткар Glickenhaus 004S розбили на краш-тесті

Автор: Редакція | 17 Тра, 2021
Glickenhaus 004S на краш-тесті

Справжній гоночний суперкар Glickenhaus 004S вартістю більше 400 тисяч доларів випробували на краш-тесті. Виробник збере лише 25 примірників.

Компанія Scuderia Cameron Glickenhaus LLC, більше відома як гоночна команда, часто виставляє свої автомобілі на автоспортивні змагання, проте також паралельно продає спорткари обмеженими тиражами. Зараз автовиробник працює над новим проектом Glickenhaus 004S.




Проте розробка легального дорожнього суперкара, як мінімум, складна задача. Особливо це стосується невеликих виробників, які повинні відповідати суворим державним правилам, зберігаючи при цьому життєздатність організації.

Для компанії, яка планує створити дуже обмежений виробничий тираж із 25 автомобілів, краш-тестування прототипу представляє величезний ризик. Адже у випадку невдачі, доведеться перероблювати весь автомобіль.

Отже виробник сумісно із тюнінговою компанією Ammo NYC прийняли надзвичайно складний виклик. Перш ніж прототип 004S був відправлений на аварійне тестування, на ньому також провели деякі випробування щодо деталізації оснащення та тюнінгу.




Компанія Ammo NYC буде частиною остаточного виробничого процесу замовника Glickenhaus, і кожен окремий автомобіль пройде через студію Ammo NYC перед тим, як його доставлять клієнтам.

Glickenhaus пропонує клієнтам безліч опцій, які дозволяють виготовляти машини точно під свій смак. Багато з цього включає зовнішні варіанти, такі як відкрите вуглецеве волокно або фарба. Пропонуються глянсові та матові покриття, а також прозорі поверхні для капоту.

Проте прототипом 004S все ж вирішили пожертвувати, аби інші примірники були побудовані безпечно. Звичайно, інженерна команда Glickenhaus могла використовувати комп’ютерне моделювання, щоб оцінити поводження машини в аварії, але для Міністерства транспорту ніщо не може перевершити справжні тести.

Інформація, отримана під час краш-тесту, дозволить Glickenhaus створити кращий автомобіль для десятка щасливих клієнтів.

Glickenhaus 004S буде побудований у тримісному варіанті, з двигуном V8 та потужністю 650 к.с. Ціна спорткара починається від 460 тисяч доларів.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest