Хетчбеку Citroen C3 оновили дизайн та технології

Автор: Редакція | 12 Лют, 2020

Citroen C3 третього покоління, який дебютував у червні 2016 року, отримав плановий рестайлінг та нові технології.

Звісно, концепція компактного міського автомобіля суттєво не змінилась. Хетчбеку освіжили дизайн та розширили можливості, за допомогою яких майбутні власники зможуть підкреслити свою індивідуальність.

«Фейсліфтінг» Citroen C3, зі зрозумілих причин, торкнувся екстер’єру, який тепер нагадує концепт Cxperience 2016 року. Змінилися й фірмові захисні накладки AirBumps, що дісталися моделі від неповторного «Кактуса». Проте самі панелі збільшилися в розмірах і тепер оберігають від пошкоджень більшу площу дверей.

І як же Citroen без персоналізації? Нові відтінки кузова, дизайн колісних дисків та інші опції збільшили варіанти оформлення екстер’єру з 36 до 97. Програму персоналізації інтер’єру також розширили. Крім того, в оснащення тепер входять м’які крісла Advanced Comfort. За комфорт і безпеку відповідають 11 електронних помічників, включаючи системи контролю рядності руху, стеження за сліпими зонами, розпізнавання дорожніх знаків і т.д.

Проте електрифікації Citroen C3 поки уникнув: поки не планується ані гібридна, ані електрокара для цієї моделі. Пропонуються знайомі бензинові «трійки» PureTech об’ємом в 1,2 літра і потужністю в 83 та 110 к.с., а також 1,5-літровий 100-сильний дизель BlueHDi. Коробки передач: п’яти- і шестиступінчаста механіка, а також шестидіапазонний автомат.

Європейські продажі рестайлінгового Citroen C3 стартують влітку, ціни поки не оголошені. В Україні наразі доступний як хетчбек C3 Aircross, так й кросовер C3 Aircross.

До речі, нещодавно фотошпигуни спіймали прототип нового Citroen C4, а раніше компанія оголосила про плани електрифікувати всі моделі до 2025 року.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram.

Джерело: Motor1

Галерея Citroen C3 2020 року:
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen
Фотограф: Citroen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest