Honda вирішила залишити російський ринок

Автор: Редакція | 30 Гру, 2020

Японська марка Honda вирішила не продавати нову автомобільну техніку в Росії й залишить ринок.

Протягом 2022 року російський підрозділ Honda Motor припинить постачати місцевим дилерам нові автомобілі. Про це йдеться в офіційному повідомленні ТОВ «Хонда Мотор РУС», про що пише видання Motor1.




Вихід із російського ринку компанія пояснює переглянутої стратегією розвитку автомобільного бізнесу: виробник реструктурує свої глобальні операції на тлі змін в глобальній автоіндустрії.

Після 2022 року «Хонда Мотор РУС» продовжить займатися післяпродажним обслуговуванням автомобілів. При цьому, мотоциклетна й силова техніка японської марки продаватиметься й надалі.

Варто додати, що останні роки модельний ряд «Хонди» планомірно скорочувався в цій країні. На сьогоднішній день в ньому залишилися лише кросовери CR-V та Pilot.




Крім того, за 11 місяців 2020 року Honda реалізувала в країні лише 1 383 машини – на 15% менше, ніж за той же період минулого року. У листопаді 2020 року продажі впали відразу на 50% – до 79 одиниць.

В Україні офіційно продають вісім моделей Honda й наступного року очікується надходження гібридного кросовера Crosstar Hybryd.

Раніше Honda презентувала нове покоління Civic, а також оновлений оновлений седан Accord.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Honda Jazz Crosstar:
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda
Фотограф: Honda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest