Hyundai представив кросовер Ioniq 5 в Україні: ціни та комплектації

Автор: Редакція | 01 Лип, 2021
Hyundai Ioniq 5 2021 року

Компанія «Хюндай Мотор Україна» оголосила про старт продажів повністю електричної моделі Hyundai Ioniq 5.

У лютому цього року Hyundai представив новий електричний кросовер Ioniq 5 й вже тоді було відомо, що модель з’явиться й в Україні.

До речі, детальніше про модель можна почитати в наших матеріалах.




Комплектації в Україні

Hyundai Ioniq 5 2021 року

В нашій країні модель буде представлена у 2-ох комплектаціях, з 2-ма типами батарей, моно та повним приводом.

У комплектації Elegance, вартістю від 1 348 600 грн. покупцеві будуть доступні пакет систем безпеки та асистентів допомоги водієві Smart Sense, адаптивний круїз контроль на базі даних з навігаційної системи, електропривід дверей багажного відділення, комбіноване оздоблення сидінь, електрорегулювання сидіння водія та переднього пасажира, цифрова панель приладів 12,3’’ та мультимедійна система 12,3 ‘’, рухома середня консоль, підігрів передніх сидінь та керма, безключовий доступ Smart Key, свтлодіодні передні та задні фари, литі диски r19 та ін.

Hyundai Ioniq 5 2021 року

У комплектації Top, вартістю  від 1 483 400 грн. додатково до обладнання, доступного в версії Elegance, покупець отримає розширений пакет систем безпеки та асистентів допомоги водієві Smart Sense, систему кругового огляду, систему дистанційного паркування, вентиляцію передніх та підігрів задніх сидінь, аудіо систему Bose, оздоблення сидінь та передньої консолі шкірою, автоматичні приховані дверні ручки та ін.

Окрім цього в додаткових пакетах можна замовити проекційний дисплей з функцією доповненої реальності, режим екстра-комфорту Relaxation Seat для передніх сидінь, пам’ять налаштувань сидіння водія та переднього пасажира, електрорегулювання заднього ряду сидінь, панорамний дах та дах з сонячною батареєю.




«Під капотом»

Hyundai Ioniq 5 2021 року

Як вже зазначалось, Ioniq 5 буде доступний з рядом силових електричних конфігурацій.

Покупці можуть обрати один із двох варіантів ємності батарей:  58 кВт або 73 кВт. Повний привід разом із топовою батареєю генерують комбіновану вихідну потужність 225 кВт-год та 605 Нм крутного моменту. Ця конфігурація забезпечує розгінну динаміку від 0 до 100 км/год за 5,2 секунди.

При оснащені моноприводом та акумулятором на 73 кВт, максимальна дальність ходу Ioniq 5 на одному заряді складатиме до 480 км (згідно WLTP).




Зарядка

Hyundai Ioniq 5 2021 року

Платформа E-GMP електрокара може підтримувати інфраструктуру зарядки 400 В та 800 В (щоправда, в Україні таких станцій швидкісної зарядки немає).

Зарядний пристрій потужністю 350 кВт дозволяє Ioniq 5 заряджати від 10% до 80% всього за 18 хвилин. Виробник також зазначає, що за 5 хвилин можна зарядити електрокар на 100 км пробігу (за WLTP).




Ioniq 5 також може «віддавати» електроенергію й заряджати будь-які електричні пристрої, такі як електричні велосипеди, скутери або кемпінгове обладнання, слугуючи зарядним пристроєм на колесах.

Виробництво електрокросовера Ioniq 5 налагоджено на заводі Hyundai в Південній Кореї. Поставки автомобіля в українські салони офіційних дилерів Hyundai почнуться вже у другій половині липня цього року.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Hyundai Ioniq 5 2021 року:
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest