Hyundai представив оновлений позашляховик Palisade

Автор: Редакція | 14 Кві, 2022
Hyundai Palisade 2023 року

Великий позашляховик Hyundai Palisade отримав новий дизайн та обладнання, але залишився зі старими моторами.

На міжнародному автосалоні у Нью-Йорку відбулася світова прем’єра оновленого Hyundai Palisade. Як і натякали опубліковані за тиждень тізери, основні зміни сталися у передній частині машини.

Великий кросовер отримав нові радіаторну решітку та іншу світлотехніку, яка при цьому залишилася двоярусною. Ззаду з’явилися новий бампер і квадратні кінці випускної системи замість попередніх трапецієподібних.

Hyundai Palisade 2023 року

Для ринку США запропонована «позашляхова» комплектація XRT – як Santa Fe та Tucson. При цьому жодних технічних особливостей у комплектації немає: лише темний декор.

Також новинка отримала 20-дюймові багатоспицеві диски.

Інтер’єр

Hyundai Palisade 2023 року

У салоні змінилися кермо, графіка віртуальної приладової панелі, дефлектори вентиляції.

Екран інформаційно-розважального комплексу виріс до 12 дюймів, став ширшим функціонал «підключених» Bluelink, зарядку для мобільних пристроїв зробили потужнішою.

У переліку опцій з’явилися особливо комфортне крісло водія Ergo-motion і монітор в екрані салонного дзеркала, на який виводиться картинка з камери заднього виду. Для окремих сидінь другого ряду запропонована вентиляція, третій ряд має підігрів. Число подушок безпеки в базі збільшено до дев’яти – додані бічні ейрбегі на середньому ряду.

Також оновлений Hyundai Palisade може похвалитися покращеним адаптивним круїз-контролем та автопаркувальником із дистанційним керуванням.

Під капотом

Hyundai Palisade 2023 року

А ось двигун для Америки залишили без змін – 3,8-літровий 295-сильний бензиновий V6, що поєднується з 8-ступеневим автоматом та переднім або повним приводом. При цьому на інших ринках очікується поява нового дизеля 2,2 із алюмінієвим блоком замість чавунного.

Продажі рестайлінгового кросовера в США стартують цього літа, ціни поки що не названі. Тоді ж можливість придбати новинку з’явиться у корейців.

До речі, в Україні Palisade з’явився майже рік тому й продавався із двигунами 3.5 MPi (бензин) та 2.2 VGT CRDi (дизель).

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Hyundai Palisade 2023 року:
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest