Падаючий зі скелі Jeep Wrangler зняли на відео

Автор: Редакція | 23 Жов, 2020
Jeep Wrangler - аварія на горі

Червоний Jeep Wrangler перетворився просто на груду металу, але на диво ніхто не загинув, хоча пасажир отримав серйозні ушкодження.

У штаті Колорадо є так звана Дорога Чорного Ведмедя (Black Bear Pass) – одностороння дорога горою на висоті 3 913 м, що проходить мальовничими водоспадами та краєвидами. Проте ця краса є оманливою, оскільки вузький шлях, щільні перемикання та мінливий ландшафт – це справжній технічний виклик, який вже не раз призводив до моторошних аварій.




Перш ніж йти далі, треба зазначити, що двоє людей і дві собаки на борту пережили цей інцидент. З собаками все добре, а водій отримав незначні травми, однак 23-річна пасажирка отримала важкі травми, включаючи пошкодження спинного мозку. За оцінками, їй знадобиться дворічне відновлення після цієї аварії.

Відео опублікував канал Y2K Wrangler на YouTube й на ньому видно як Jeep Wrangler летить вниз після викидання всіх пасажирів.

Як повідомляється, водій зупинився на стежці, щоб допомогти іншому Jeep на різкому повороті, встановивши автомобіль на аварійне гальмо та вийшовши з автомобіля. Їхня колонна рухалась вузькою частиною переходу, й Wrangler почав сповзати з гори після того, як водій залишив машину.

Водій намагався сісти за кермо, але був викинутий з джипа, коли той почав падати. Незрозуміло, коли пасажира та собак викинуло, але на відео потрапила вже машина без будь-кого всередині.

*update Tuesday evening: Decker has been found and is safe! See post above for details. Deputies, San Miguel County…

Опубліковано San Miguel County Sheriff Субота, 10 жовтня 2020 р.

На фотографіях, опублікованих шерифом округу Сан-Мігель у Facebook, видно залишки джипу, і фактично від нього мало що залишилось.

Нещодавно «заряджену» Tesla Model 3 розбили у горах Пайкс-Пік, а раніше аварія Subaru Outback та рідкісної Toyota GT86 здивувала поліцію.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1





Додати свій коментар






Pin It on Pinterest