Kia Niro представлений з абсолютно новим дизайном

Автор: Редакція | 25 Лис, 2021
Kia Niro 2023 року

Фанк-кросовер Kia Niro нічим не схожий на свого попередника та у новому поколінні має привертати увагу нових покупців.

Можна з упевненістю сказати, що попередній Kia Niro мав не найсміливішу зовнішність серед компактних кросоверів. Новий має значно більше пікантності після того, як його розробили з нуля, як всередині, так і зовні. Це один з тих рідкісних випадків, коли наступне покоління автомобіля практично не схоже на свого попередника.

Звичайно, на колір й смак товариш не всяк. То ж Niro 2023 року матиме як прихильників так й критиків, оскільки зовнішній дизайн навряд чи залишить всіх байдужими. Стиль перегукується з іншими сміливими моделями Kia, випущеними нещодавно, включаючи більший кросовер Sportage.

Про екстер’єр

Kia Niro 2023 року

При цьому фанковий екстер’єр здається трохи знайомим, адже має ознаки концепту HabaNiro 2019 року: від світлодіодних денних ходових вогнів до контрастної задньої стійки. Двоколірні легкосплавні диски Niro HEV з дизайном спиць «Y» також наслідують шоукар, як й вигнуті задні ліхтарі у формі бумеранга.




Не можна не помітити, наскільки широка C-стійка, що може зробити виїзд із паркувального місця трохи незручним через погану видимість.

Типові зміни від концепту до виробництва включають звичайні передні двері замість яскравих ножиць, встановлених на HabaNiro, а також додавання задніх дверей і звичайних дзеркал, які замінюють камери.

Про салон

Kia Niro 2023 року

Інтер’єр також був повністю перероблений і виглядає значно елітнішим, а приладова панель схожа з новим Sportage. Поруч вже знайома інформаційно-розважальна система, що супроводжується кількома окремими елементами керування кліматом та іншими функціями.

Незграбний важіль перемикання передач попереднього Niro був замінений більш гладкою поворотною ручкою, яка звільняє більше місця навколо нижньої частини центральної консолі. Новий перемикач коробки передач оснащений додатковими фізичними кнопками для підігріву та вентиляції сидінь, підігрівом керма, функції автоматичного утримання та системи допомоги при паркуванні.




Цікаво, але Kia стверджує, що обшивка салону виготовлена з перероблених шпалер, а сидіння — з біополіуретану Tencel на основі листя евкаліпта. Також створені з урахуванням екологічності, дверні панелі пофарбовані матеріалом BTX, який є різновидом фарби на водній основі без ізомерів бензолу, толуолу та ксилолу.

Південнокорейський бренд представив кросовер на події Seoul Mobility Show 2021 року, але не розкриваючи жодних технічних характеристик. Проте відомо, що модель знову буде представлена у гібридній, плагін-гібридній та електричній конфігураціях. Вихід на ринок запланований на наступний рік.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest