Кросовер Borgward стане конкурентом для Duster

Автор: Роман Галімон | 22 Гру, 2019

Забутий німецький бренд Borgward хоче повернутися на європейський ринок з кросовером BX3 та увійти до ніші бюджетних кросоверів.

Збанкрутілий німецький бренди Borgward отримав друге життя у складі китайського концерну BAIC. Відродження компанії почалось у 2015 році, коли в Китаї з’явився перший кросовер BX7.

У 2016 році були показані ще концепти двох нових моделей BX5 і BX6 TS, а тепер компанія хоче розширювати лінійку та представила свою найдоступнішу модель – кросовер BX3.

 Читайте також:

Новий Borgward BX3 в Китаї пропонується за ціною 96 800 – 130 800 юанів (13800-18600 доларів), що можна наприклад порівняти з кросовером Duster (базова версія якого в Україні коштує 15 200 доларів).

Компанія сподівається повернутися на європейський ринок та, навіть, налагодити виробництво в Німеччині, але поки не оголошувала цін для європейських покупців.

Компактний кросовер досягає 4410 мм в довжину, 1830 мм в ширину і 1670 мм у висоту з колісною базою 2685 мм. BX3 сконструйований у традиційному стилі Borgward – з фірмовою широкою решіткою та діодними фарами.

Оздоблення салону оформлено з яскравими акцентами, а дорожчі версії отримають й віртуальну панель приладів.

Китайський кросовер у базовій версії оснащений кондиціонером, парктроніком та електричними дверима багажника. У топовій версії є клімат-контроль, люк і камери з оглядом 360 градусів.

Спочатку Borgward BX3 буде оснащений лише 1,4-літровим бензиновим турбомотором об’ємом 1,5 літри з можливістю вибору 6-ступінчастої «механіки» або автомату. Привід обіцяється виключно передній.

Галерея Borgward BX3:
Фотограф: Borgward
Фотограф: Borgward
Фотограф: Borgward
Фотограф: Borgward
Фотограф: Borgward
Фотограф: Borgward
Фотограф: Borgward
Фотограф: Borgward

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest