Renault призначила Луку де Мео новим генеральним директором

Автор: Редакція | 29 Січ, 2020

Лука де Мео став новим керівником групи Renault після переходу з компанії SEAT.

Лука де Мео офіційно призначений на посаду генерального директора Renault, що було затверджено на раді директорів компанії.

На початку року Де Мео звільнився за власним бажанням із посади генерального директора SEAT, чим одразу створив чутки про перехід до французької компанії.

«Лука де Мео – чудовий стратег і прозорливець у швидко мінливому автомобільному світі. Його досвід, а також пристрасть до автомобілів роблять його справжнім надбанням для Групи. Я також дякую Клотільді Дельбо, яка винятково забезпечила тимчасове управління Групою. Вона день за днем демонструвала свою прихильність і рішучість для Renault. Разом, за підтримки оновленого та зміцненого виконавчого комітету, вони сформують якісну, талановиту команду, рівну амбіціям Renault», – сказав Жан-Домінік Сенард, голова Ради директорів Renault, у прес-релізі компанії.

Проте новий генеральний директор приступить до виконання обов’язків у Renault лише 1 липня. На цей час Клотільда Дельбо залишиться тимчасовим генеральним директором, який потім стане заступником Де Мео з липня.

Все це відбувається на фоні погіршення відносин в альянсі Renault-Nissan-Mitsubishi після арешту та втечі колишнього гендиректора Карлоса Гона. Перед новим керівником стоятиме чимало й інших питань.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest