Mazda оновила кросовер CX-4

Автор: Роман Галімон | 11 Жов, 2019

Японська компанія за допомогою спільного китайського підприємства FAW-Mazda трансформувала зовні та всередині кросовер CX-4.

Модель зберегла габарити попередника, але отримала нові бампери, решітку радіатора та світлодіодну оптику, а також отримала інший дизайн для вихлипної системи.

Крос-купе CX-4 для китайського ринку, розроблене на базі CX-5 попереднього покоління, дебютував у 2016 році. Оновлена модель виконана в новому фірмовому стилі – впізнаваний образ у стилі поточного CX-5 із сітчастою решіткою радіатора, новою формою навігаційних вогнів, а також візерунком фар й задніх ліхтарів.

Читайте також:

У салоні з’явилися нові матеріали для обробки, додано чорно-червону кольорову гаму інтер’єру, а мультимедійний комплекс змінився: семидюймовий дисплей поступився місцем восьмидюймовим дисплеєм з розширеною функціональністю.

Технічне наповнення позашляховика залишилось недоторканим: під капотом все ще залишаються атмосферні двигуни лінійки Skyactiv-G об’ємом 2,0 літра (158 к.с.) та 2,5 літра (192 к.с.) Трансмісія не має альтернативи: лише шестиступінчаста автоматична коробка передач. Передній привід CX-4 продається з «молодшим» двигуном, а повнопривідний – прерогатива 2,5-літрового силового агрегату.

У Китаї оновлений CX-4 надійде у продаж у листопаді. Завдяки рестайлінгу, модель, як очікується, подорожчає: якщо ціни на поточний крос-купе починаються від 141 тис. юанів (19,8 тис.дол), то версія 2020 року в модельному році обійдеться не менше 156 тис. юанів (21,91 тис.дол). Mazda не планує експортувати CX-4 в інші країни.

Джерело: Autotimesnews

Галерея Mazda CX-4
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest