Mazda створила версію Zima Edition для кросовера CX-5

Автор: Редакція | 05 Лис, 2019

Російській офіс компанії Mazda вирішив сформувати для покупців особливу «зимову» модифікацію кросовера CX-5. Тільки одне питання: як їздити на кросовері з лого Zima Edition влітку?

Пакет називається Zima Edition – саме такі логотипи будуть на особливих версіях Mazda CX-5. Він включає комплект зимових шин, інтелектуальну систему динамічного контролю, автозапуск і безконтактне відкривання багажника. Охоронно-телематичний комплекс управляється через додаток для смартфона: з його допомогою можна здійснювати моніторинг стану автомобіля і дистанційно запускати двигун для прогріву – за встановленою температурою повітря на вулиці, за напругою електромережі автомобіля або за таймером. Mazda пообіцяла, що на фінальній ціні машини поява цих опцій не відіб’ється.

Читайте також:

Однак зробити «зимовими» без доплат можна тільки дві топові комплектації автомобіля.

В Україні, до речі, зараз продається чотири комплектації CX-5, й в топових можна знайти світлодіодну систему адаптивного освітлення, шкіру Nappa, LED-освітлення інтер’єру та багато систем безпеки. А за окремі гроші можна поставити «сонячний люк». Ну от навіщо нам цей Zima Edition?


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest