Новий кросовер Mazda CX-50 вже розбили вщент

Автор: Редакція | 06 Тра, 2022
Mazda CX-50

Абсолютно новий кросовер Mazda CX-50 вже з’явився на аукціоні, адже був вщент розбитий після аварії.

Кросовер CX-50 є одним із найновіших в лінійці Mazda на ринку США. Фактично, модель була представлена в листопаді 2021 року, а виробництво в штаті Алабама стартувало наприкінці січня 2022 року.

Однак перший екземпляр позашляховика вже з’явився на аукціоні Copart після того, як отримав пошкодження, котрі дозволяють власнику повністю списати автомобіль через страхову компанію.

Mazda CX-50

Розбитий примірник має дату виробництва в березні 2022 року, тобто позашляховику не пощастило менше ніж через два місяці після того, як він зійшов із конвеєра.

Схоже, що основне пошкодження CX-50 отримав ззаду, що призвело до подальших ушкоджень. Бампер і двері багажника деформовані, а задні крила вигнуті. Кут нахилу одного із задніх коліс свідчить про те, що підвіска та задня вісь також постраждали від удару.

Mazda CX-50

Пошкодження спереду менш помітні, але все ще досить серйозні, оскільки бампер, капот і крила потрібно буде замінити. На щастя, моторний відсік, здається, неушкоджений, тож є деяка надія на перепродаж великої кількості абсолютно нових і непошкоджених деталей з автомобіля. Всередині спрацювала подушка безпеки водія, що додасть ремонту більшої вартості.

Той факт, що кросовер оснащений опційними рейлінгами на даху, означає, що це приватний автомобіль, а не автомобіль із прес-парку Mazda. Проте даних про пробіг немає, оскільки панель приладів повністю цифрова і не працює.

Вартість CX-50 модельного 2023 року в США починається від 26 800 доларів, а найдорожчий варіант становить 41 550 доларів. Примірник на Copart має орієнтовну роздрібну вартість 42 658 доларів, що говорить про флагманську комплектацію 2.5 Turbo Premium Plus.

Mazda CX-50

Навіть значок Turbo на деформованій задній двері, більші вихлипні труби та погляд на моторний відсік підтверджують, що цей CX-50 оснащений потужним 2,5-літровим чотирициліндровим двигуном Skyactiv-G з турбонаддувом і потужністю 256 к.с.

За припущенням, новий власник розбитого позашляховика із задоволенням продасть модель на запчастини, включаючи шкіряні сидіння з підігрівом і вентиляцією, аудіосистему преміум-класу Bose з 12 динаміками та інформаційно-розважальний/навігаційний дисплей, які мають бути неушкодженими.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Carscoops

Галерея Mazda CX-50 2023 року:
Фотограф: Copart
Фотограф: Copart
Фотограф: Copart
Фотограф: Copart

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest