На базі Mitsubishi L200 створили автомобіль екстреної медичної допомоги

Автор: Редакція | 30 Кві, 2020

Українська компанія Reform створила на базі повнопривідного пікапа Mitsubishi L200 перший спеціалізований автомобіль екстреної медичної допомоги INFINA.

Mitsubishi L200 давно зарекомендував себе на українському ринку як практичний пікап з повним приводом, який проїде будь-яким типом покриття, і при цьому з роками демонструє якісні характеристики у плані зносостійкості деталей.

У комплектації Invite, яку використовували як основу Reform INFINA, доступна фірмова система повного приводу Mitsubishi Easy Select 4WD з трьома режимами: 2H (задній привод для асфальтового покриття), 4Н (повний привод, який можна перевести з режиму 2Н на швидкості до 100 км / год) і 4L (понижений ряд передач, що забезпечує вищий крутний момент під час повільного пересування у складних дорожніх умовах), а жорстке блокування заднього диференціала мінімізує різницю обертів між задніми колесами. Таким чином, під час пересування брудом, піском та кам’янистим поверхнями гарантовано поліпшується зчеплення.

Mitsubishi L200 

Саме тому L200 був обраний як база для спеціалізованого автомобіля INFINA, який повинен вирішити проблему з мобільністю медичного персоналу в регіонах, де залишається гостра проблема з дорогами.

Крім того, автомобіль оснащений дизельним двигуном об’ємом 2,4 л потужністю 154 к.с. і 6-ступеневою механічною коробкою передач.

Генеральний директор компанії Mitsubishi Motors в Україні Кейсуке Нішіно зазначив: «У європейських і східноазіатських країнах позашляховики Mitsubishi часто використовують як базу для створення спеціалізованих автомобілів для швидкої допомоги, поліції, пожежних і рятувальників. Це обумовлено прохідністю позашляховиків та економічністю в обслуговуванні. Ми раді, що і в Україні є така компанія як Reform, яка взялася допомогти медичному персоналу у наданні екстреної допомоги у регіонах».

Директор компанії Reform Василь Литвин також додав: «При виборі автомобіля для створення Reform INFINA, ми відштовхувалися від наступних критеріїв: він повинен бути надійним, економічним, недорогим. Хороша репутація автомобіля на ринку, а також його позашляхові якості відіграють важливу роль, оскільки ми створили прототип мобільної швидкої допомоги саме для регіонів, де складно приїхати медичному персоналу на виклик саме через відсутність дорожніх умов. Mitsubishi L200 відповідає всім нашим вимогам. Також важливо, щоб у перспективі, коли автомобілі Reform INFINA з’являться у регіонах, компанія надавала якісне сервісне обслуговування по всій території України».

Всередині салон оснащений апаратом ШВЛ, дефібрилятором, в бічних відсіках є 2 кисневі балони об’ємом 10 л (відсік може вмістити балон до 80 л) з двома роз’ємами для подачі кисню пацієнту, а під обшивкою салону проведений газовий трубопровід для подачі газу для медичних потреб.

У салоні високий рівень звуко-, тепло-, віброізоляції, сидіння оснащені ременями безпеки. Тут можуть розміститися два медпрацівники, третя людина може сісти в кабіні з водієм. Покриття підлоги — водонепроникне, антистатичне і стійке до дезінфекційних засобів. Крім цього, передбачені спеціальні пристрої для кріплення медичних приладів та поручні.

Комплектація мобільного швидкої допомоги повністю відповідає вимогам ДСТУ 7032: 2009 по класу С. У залежності від індивідуальних технічних потреб і побажань клієнта внутрішній простір INFINA може бути переплановано і доукомплектовано необхідним обладнанням.

Також, згідно зі стандартами, автомобіль Reform INFINA має відповідну кольорографічну схему, написи та обладнаний спеціальними світловими й звуковими сигналами.

Демоверсію швидкої допомоги підвищеної прохідності створювали 9 місяців. Найбільше часу зайняло моделювання та розробка лекал. Надалі компанія Reform готова трансформувати пікапи L200 під автомобіль екстреної медичної допомоги в найкоротші терміни, відповідно до побажань замовників.

Галерея Reform Infina L200:
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest