Mitsubishi Outlander отримав 215-сильний турбомотор

Автор: Редакція | 23 Вер, 2022
Mitsubishi Outlander

Японська марка Mitsubishi оснастила позашляховик Outlander новим двигуном, який стане частиною помірно-гібридної системи.

Наразі нова версія Mitsubishi Outlander продаватиметься лише в Китаї, де спільне підприємство GAC Mitsubishi виготовлятиме нову комплектацію з силовою установкою.

Представлене на початку минулого року четверте покоління кросовера досі не дебютувало в Європі, але в Америці та Азії продається із двигуном від Nissan X-Trail (Rogue). До речі, останній лише нещодавно надійшов у продаж на європейському ринку.

Mitsubishi Outlander (Китай) 2022 року

Досі новий «Аутлендер» вироблявся із 2,5-літровим атмосферним двигуном на 184 к.с. та мав додаткову версію PHEV на основі того ж двигуна, але в поєднані з плагін-гібридною установкою від Mitsubishi.

Тепер у Китаї планують продавати комплектацію з турбомотором, що відбудеться вперше з часів першого покоління позашляховика.

Новий двигун

Mitsubishi Outlander (Китай) 2022 року

Під капотом має опинитись 1,5-літровий чотирициліндровий двигун 4B40, який видає 215 к.с. та 280 Нм. До помірно-гібридної системи також входить 48-вольтовий стартер-генератор, а потужність передається через варіатор та передній або повний (Super All-Wheel Control) привід. Максимальна швидкість такого позашляховика – 195 км/год.

Mitsubishi Outlander (Китай) 2022 року

У трирядному салоні китайського Mitsubishi Outlander встановлюється тачскрин на 10,25 дюйма, тоді як для інших ринків доступні екрани не більше дев’яти дюймів. В іншому цей кросовер не відрізняється від тих, що продаються в Японії чи Америці: передбачено 12,3-дюймову цифрову приладову панель, проекційний екран на 10,8 дюйма.

У Китаї заявки на новий м’якогібридний Mitsubishi Outlander вже приймаються. Не виключено, що згодом турбомотор запропонують й в інших країнах, як це вже сталось із X-Trail.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Mitsubishi Outlander (Китай) 2022 року:
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest