Nissan виділив 2,5 млн євро для підтримки України

Автор: Редакція | 08 Бер, 2022
Логотип Nissan

Компанія Nissan Motor Co., Ltd. створила фонд Nissan Cares у розмірі 2,5 млн євро для підтримки народу Україні.

Раніше вже стало відомо, що компанія Nissan зупинила експорт автомобілів до Росії, а незабаром виробництво на заводі в Санкт-Петербурзі також припиниться.

В той же час у Nissan зазначають, що для компанії завжди були важливими безпека та забезпечення життєдіяльності людей. Для цього й був створений фонд Nissan Cares, який сприятиме більш широким зусиллям щодо підтримки народу України, а також допомоги постраждалим працівникам компанії та їхнім родинам.

Через фонд Nissan пожертвує один мільйон євро Червоному Хресту та іншим некомерційним організаціям для підтримки поточних надзвичайних заходів, які надають рятівну допомогу та необхідні товари для сімей та дітей. Компанія також зазначає, що також готова пожертвувати транспортні засоби.

Окрім цього, в рамках фонду компанія виділяє 1,5 мільйона євро для забезпечення фінансової стабільності та постійної підтримки співробітників Nissan та їхніх сімей, які постраждали від війни. Зокрема, кошти з цього фонду можуть бути використані для організації переїзду сімей працівників, на проживання переміщених сімей, медичні витрати та спеціальну допомогу для дітей.

Генеральний директор Nissan Макото Учіда сказав: «Ми всі були надзвичайно зворушені стражданнями багатьох людей і сімей, включаючи членів нашої власної родини Nissan. Ми створили фонд Nissan Cares, щоб підтримувати наших співробітників, а також міжнародні зусилля щодо подолання наслідків цієї неосяжної трагедії українського народу».

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Nissan


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest