Nissan анонсував новий спорткар Z Proto

Автор: Редакція | 11 Вер, 2020
Nissan Z Proto (тізер)

Японський виробник Nissan оголосив дату презентації прототипу для нового спорткару, який був представлений під назвою Z Proto.

Nissan розпочав тізерну кампанію, яка має закінчитись 16 вересня дебютом прототипу Z Proto. Швидше за все, під цим ім’ям ховається наступник моделі серії Z, відомої також під неофіційною позначенням 400Z.

У новому відео виробник демонструє, що дизайнери запозичили для нового купе у його попередників. Зокрема, округлі головні фари мають викликати асоціації з оригінальним Nissan Fairlady Z (Datsun 240Z), а задні ліхтарі – зі спорткаром 300ZX у кузові Z32.

Крім того, показаний оновлений логотип Z на задній стійці й частково салон. Судячи з усього, виробник вирішив натякнути, що в новому поколінні збережеться механічна коробка передач. При цьому раніше повідомлялося, що двигун, імовірно – 400-сильний V6 від Infiniti Q60, буде поєднуватися й з дев’ятидіапазонним автоматом.

Nissan зазначає, що у Z Proto поєднають стиль ретро з технологіями сьогодення, але не уточнюють, що ж мається на увазі. Мабуть, варто розраховувати на появу повноцінного мультимедійного комплексу, сучасних систем безпеки й тому подібного.




Повністю прототип розсекретять 16 вересня о 15:30 за київським часом, але в серію машина піде не раніше наступного року.

Минулого місяця у Nissan анонсували плани оновлення моделей, а до цього представив електрокросовер Ariya.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook та Twitter.

Джерело: Motor1

Галерея тізерів Nissan Z Proto:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest