Opel «засвітив» оновлену модель Corsa

Автор: Редакція | 13 Лис, 2022
Opel Corsa рестайлінг 2023

Німецький бренд Opel почав дорожні тести оновленої Corsa шостого покоління для 2023 модельного року.

Судячи з перших шпигунських зображень, Opel працює над фейсліфтингом поточної Corsa, і вона може з’явитися в 2023 році. Оновлення включають повну переробку передньої частини, а також більш елітний інтер’єр. 

Corsa є одним із бестселерів у Європі, але модель була запущена у 2019 році, тому вже потребує оновлення всередині покоління. Це була перша повністю нова модель Opel, випущена після придбання бренду материнською компанією PSA Group. Відтоді також з’явились Mokka, Grandland і Astra, котрі перейняли нову мову дизайну бренду. 

Тепер можна очікувати, що нова форма фар «Vizor» і решітка радіатора з’являться на Corsa, що повністю змінить передню частину. Подібні зміни відбулися на оновленому Grandland у 2021 році. Проте, зміни в задній частині будуть зведені до мінімуму. 

Opel Corsa рестайлінг 2023

Лінійка двигунів Corsa навряд чи буде змінена, тому асортимент 1,2-літрових бензинових агрегатів Puretech має продовжитися з оновленою моделлю разом із вибором механічної та автоматичної коробок передач. Повністю електрична Corsa-e також залишиться з запасом ходу в 357 км – показник, який збільшився з 336 км у грудні 2021 року. 

Інтер’єр оновленої Corsa може зазнати значного оновлення з точки зору технологій. Поточний автомобіль пропонує 7-дюймовий сенсорний екран у стандартній комплектації та 10-дюймовий сенсорний екран як опцію. Існує потенціал для того, щоб 10-дюймова версія стала стандартною, або навіть останній подвійний 10-дюймовий сенсорний екран Astra перейшов на Corsa. 

Очікується, що оновлена модель можна зрости в ціні, враховуючи, що Astra тепер позиціонується вище для більш преміального ринку. 

До речі, ще минулого року наша редакція писала про тест-драйв Opel Corsa, однак наразі хетчбеки та седани поки зникли в української лінійки бренду. 

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Auto Express


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest