Opel представив ціни на Combo Cargo в Україні

Автор: Редакція | 02 Кві, 2020

Бренд Opel продовжує розвиток в Україні та готується відновити роботу в напрямку комерційного транспорту.

Першим представником української лінійки комерційних фургонів бренда стане модель Opel Combo Cargo. Можна з упевненістю стверджувати, що новинка може стати надійним помічником у бізнесі.

Ще до запуску в Україні новий Opel Combo Cargo вже отримав ряд престижних нагород: автомобіль був визнаний фургоном року й отримав титул International Van of The Year 2019.

Модель Opel Combo Cargo тільки що змінила покоління – на конвеєр встала вже четверта генерація моделі. Новинка увібрала в себе весь досвід і напрацювання попередників у комбінації з інноваційними рішеннями для бізнесу.

Новинка має грамотну компонування кузова, завдяки чому можна збільшити корисний об’єм для перевезення вантажу – 3,3 куб. м у виконанні L1 зі стандартною довжиною кузова (4,4 м). Крім того, Opel Combo Cargo доступний також у варіанті з подовженим кузовом L2 (4,75 м) з корисним об’ємом 4,4 куб. м, при цьому вантажопідіймальність даної версії збільшена до 950 кг.

А якщо вам потрібно перевозити дуже важкі вантажі, то в гамі моделі доступна й версія з вантажопідіймальністю 1000 кг.

Також фургон Opel Combo Cargo може запропонувати ряд продуманих рішень для перевезення людей і вантажів: 3-місний салон, відкидний столик для ведення записів, люк для перевезення довгомірів до 3 440 мм.

Автомобіль оснащений 1,6-літровим турбодизельним двигуном HDi 92, й виробник обіцяє витрати пального лише у 4,8 л на 100 км у змішаному циклі.

Крім того, на автомобіль діє фірмова гарантія Opel: 2 роки без обмеження пробігу.

А сам фургон Opel Combo Cargo можна придбати в кредит або лізинг на спеціальних умовах.




На даний час фургон представлений в єдиній комплектації Essentia, яка включає в себе: ABS і ESP, кондиціонер, сидіння водія з підлокітником та регулюванням по висоті, електропідсилювач керма, подушку безпеки для водія, радіо-аудіосистему з Bluetooth та інше.

Ціни на Opel Combo Cargo починаються від 442,9 тис. грн . за варіант L1 (650 кг). Виконання L1 (1000 кг) коштуватиме від 501,7 тис. грн, а версія L2 (950 кг) – від 505,8 тис. грн.

Новинка вже присутня на складах в Україні.

Також нещодавно Opel оголосив ціни та комплектації мінівена Combo Life.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Галерея Opel Combo Cargo:
Фотограф: Opel
Фотограф: Opel
Фотограф: Opel
Фотограф: Opel

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest