Новий Peugeot 308 «засвітили» на тестах без камуфляжу

Автор: Редакція | 08 Бер, 2021
Peugeot 308 2021року

Нове покоління моделі Peugeot 308 з’явилось на виробничих тестах майже без камуфляжу й дало уявлення про новий стиль бренду в цілому.

Третя генерація Peugeot 308 має з’явитися вже цього року й тому виробничі прототипи неодноразово були помічені на тестах.




Проте останнього разу, робітники компанії явно припустилися помилки, коли не накрили новинку й фотошпигунам вдалось зафіксувати новий вигляд моделі у поєднанні з новим логотипом.

Вочевидь, передня частина 308-го переймає нову філософію дизайну, яку Peugeot застосовує на своїх останніх моделях, як 3008 та 5008. Машина має тонкіші оптичні групи та світлодіодну техніку, до яких виходять «ікла» денного освітлення. Фари майже вбудовані в радіаторну решітку великого розміру, на якій розміщений новий логотип Peugeot. А на капоті видно назву моделі.

Peugeot 308 2021року
Peugeot 308 2021 року. Фото: Motor.es

Також варто відзначити форми бампера, нові повітрозабірники та дизайн ободів. Схоже, на фотографії потрапила саме спортивного рівня комплектація, яка має підкреслити динамічну сторону компактного французького автомобіля.

Стосовно задньої частини, то вона все ж була накрита полотном, хоча на основі раніше упольованих прототипів легко зрозуміти, якими будуть її форми та лінії. Крім того, такі деталі, як задні ліхтарі, частково видно через полотно.




Електрифікація Peugeot 308

Peugeot 308 2021року
Peugeot 308 2021 року. Фото: Motor.es

Розроблений на платформі Stellantis EMP2, новий 308-й буде робити ставку на електрифікацію. Незважаючи на те, що модель й надалі матиме звичайні бензинові та дизельні двигуни, у лінійці мають знайтись різні гібридні варіанти підключення.

І що не менш важливо, Peugeot вивчає всі можливості, щоб розробити 100% електричну версію Peugeot e-308.

Дебют нового покоління 308 не за горами: прем’єра відбудеться цьогоріч, а приймання замовлень розпочнеться незабаром після цього. Найпрактичніший варіант універсала Peugeot 308 SW також залишиться в лінійці, що й доводять опубліковані шпигунські фото.

До речі, новий хетчбек Peugeot 308 з’явився на рендері, а отже можна зробити порівняння очікувань та реального вигляду новинки.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor.es

Галерея Peugeot 308 2021 року:
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es
Фотограф: Motor.es

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest