Проект триколісного електрокара Morgan EV3 зупинений

Автор: Роман Галімон | 24 Бер, 2020

Оригінальний проект триколісного електрокара Morgan EV3 зупинений через технічні проблеми.

Після чотирьох років розробки та ряду невдач розробник офіційно заявив про припинення роботи над електричним триколісним автомобілем.

Про це заявив прес-секретар компанії в інтерв’ю виданню Autoblog, але зазначив, що компанія не відмовляється від електрифікації повністю.

Головний дизайнер Morgan Джонатан Уеллс в тому ж інтерв’ю розповів, що невеликий британський виробник залишається відданим автомобілям, що працюють на акумуляторах.

«У нашій команді розробників є два підготовлені технічні проекти, – зазначив Уеллс, – Не буду казати багато, але лише зазначу нашу прихильність до електричних технологій.

Ми багато чого навчилися з програми EV3, і це дійсно підживлює майбутні покоління проектів та проекти, які зараз тривають», – сказав він.




Morgan планував почати виробництво EV3 з 21-кВт-годинним літій-іонним акумуляторним блоком, потужністю 47 к.с. (35 кіловат) та здатністю долати 120 миль (193 кілометри). Але поточні проблеми з постачальником акумуляторів компанії змусили закрити проект назавжди.

Поки що Morgan все ще виробляє звичайний бензиновий триколісний автомобіль поряд із ще двома традиційними автомобілями Plus Four та Plus Six.

Нова алюмінієва архітектура Morgan CX, представлена для останнього Plus Four, може послужити базою для наступного електромобіля марки або гібрида.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Morgan EV3:
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan
Фотограф: Morgan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest