Renault презентувала в Україні оновлені Trafic та Master

Автор: Роман Галімон | 11 Лют, 2020

Французька компанія Renault презентувала оновлені комерційні автомобілі Trafic та Master, а також анонсувала нову марку Budda.

Представництво Renault в Україні провело презентації оновлених комерційних автомобілів Trafic та Master на базі компанії Avtologistika і це зовсім невипадково.

Саме тут будуть готуватися техніка LCV на основі індивідуальних замовлень та побажань клієнтів під новим брендом Budda.

Крім того, що обидві моделі отримали новий колір «Сірий асфальт», зовнішній дизайн моделей покращився завдяки новим фарам с особливим С-підсвічуванням, новою хромованою решіткою радіатора та масивного бамперу.

Всередині оновився й інтер’єр. З’явились нові панель приладів, кермо та нова оббивка.

Модель Master отримала новий 2,3 – літровий дизельний двигун з подвійною турбіною та системою старт/стоп (dci 165 Energy). І це в доповнення до існуючих dci 125 та dci 150 Energy.

Для Trafic пропонується двигун 1,6 – літровий дизельний двигун, який доступний у специфікаціях dci 115 та dci 140 Energy (останній також із подвійною турбіною та системою старт/стоп).

При цьому, компанія Renault оголосила, що для комерційних автомобілів існує безліч специфікацій, яку сертифіковані для виробництва в Україні. Зокрема, можуть виготовлятися комплектації Reform (броньовані автомобілі), Citius (швидка допомога, транспорт для людей з обмеженими можливостями, броньовані автомобілі), Polycar (бортова платформа, фургон великого об’єму, ізотермічний фургон), Budda (бортова платформа, фургон великого об’єму, ізотермічний фургон, рефрижератор, евакуатор).

Також бренд запевнив, що у березні почне традиційне «КараВан шоу», яке пройде містам України та на під час якого будуть демонструватися переваги комерційної техніки Renault.

На презентації комерційних машин компанія також розповіла, що знову очолила продажі комерційних авто в Україні.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram.

Галерея Renault Trafic та Master:
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault
Фотограф: Renault

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest