Skoda створила новий бюджетний кросовер

Автор: Роман Галімон | 09 Січ, 2020

Чеська компанія Skoda підготувала новий кросовер Vision IN, який має стати аналогом європейського Kamiq на індійському ринку.

Вже у лютому 2020 року Skoda представить новий середньорозмірний кросовер. Презентація відбудеться на Міжнародному автосалоні Auto Expo 2020 у Нью-Делі. На разі, прес-служба чеського виробника традиційна почала презентаційну компанію з тізерів новинки.

 Читайте також:

Назва моделі Vision IN явно говорить про те, для якого ринку підготований майбутній позашляховик  – і це Індія.

У дизайні кросовера чітко проглядається європейський Kamiq, а також його китайський аналог. Передні фари ще більше звужені, а радіаторна решітка традиційно виділяється та хромована. При чому повітрозабірники розділені на два невеликих отвори, а не створюють один суцільний.

Позаду ліхтарі розділені на два рівні, й верхня частина майже ідентична до європейської версії, проте присутнє підсвічування напису Skoda та нижня світлодіодна смуга. Цікаво, чи залишиться це рішення на виробничій версії.

Очікується, що випуск Skoda Vision IN розпочнеться в Індії десь між квітнем та червнем 2021 року, а презентація моделі відбудеться незабаром.

Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest