Skoda Scala перетворять на спайдер Slavia

Автор: Редакція | 10 Лип, 2020
Skoda Slavia 2020

Чеська компанія Skoda вчергове чекає на шедевр від студентів залучених у програму перетворення звичайної моделі автомобіля у неординарний.

Вже не вперше Skoda залучає студентів до реалізації своїх випускних проектів. Студенти Академії Skoda демонструють отриманні знання, будуючи на базі серійних моделей різноманітні автомобілі.

Ця традиція розпочалась ще у 2014 році, коли учні Академії майже з нуля мали спроектувати та побудувати концепт-кар.




Раніше вже було відомо, що під перетворення потрапив звичайний п’ятидверний хетчбек Skoda Scala й з нього мають зробити спорткар.

А тепер було оголошено й назву проекту. Спайдер отримає самостійне ім’я Slavia – і воно має стати черговим нагадуванням про те, що нинішнього року фірмі Skoda виповнюється 125 років. У 1895 році засновники компанії Вацлав Клемент і Вацлав Лаурин запустили перше власне виробництво: випускали вони тоді велосипеди, а продавали їх саме під маркою Slavia.

Нинішнього року історія з показом студентського концепту затягнулася: його повинні були пред’явити публіці для «випускного іспиту» в червні, але з березня через пандемію коронавіруса роботи над проектом були зупинені.




З 1 червня студенти повернулися до своєї діяльності, але офіційна дата дебюту Skoda Slavia поки не названа. Втім, вже зрозуміло, що спайдер, як й інші студентські розробки, залишиться лише шоу-каром.

Нещодавно Skoda представила спортивну версію Octavia RS нового покоління, а раніше анонсувала нову генерацію медійної системи.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Skoda Scala Spider 2020 року:
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda
Фотограф: Skoda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest