В Україні стартують продажі нового Mitsubishi Pajero Sport

Автор: Редакція | 31 Січ, 2020

Офіційний дистриб’ютор Mitsubishi Motors в Україні, компанія «ЕМ ЕМ СІ Україна» оголосила про старт продажів нового Mitsubishi Pajero Sport з 1 лютого 2020р.

Легендарний Pajero Sport отримав нову зовнішність Dynamic Shield, 8-дюймову цифрову панель приладів, двері багажника з електроприводом, а також безліч інших приємних і довгоочікуваних оновлень.

І, звичайно ж, Pajero Sport залишається королем повного приводу з фірмовою системою Super Select 4WD-II і міцною рамною конструкцією.

Як й моделі L200 та ASX, які були презентовані в Україні у 2019 році, новий Pajero Sport отримав потужний скульптурний дизайн Dynamic Shield. Завдяки цьому передня частина виглядає ширшою, що сприятиме позашляховому статусу машини. Водночас хромовані деталі корпуса підкреслюють, що це позашляховик бізнес-класу.

У нового Pajero Sport і новий функціональний дизайн фар. Нові основні LED фари мають функціональний дизайн і додатково акцентують увагу на ширині кузова. А комбінацію задніх світлодіодних ліхтарів у характерному вертикальному виконанні розділили на стоп-сигнал і габаритний ліхтар.

Змінений інтер’єр

Істотних змін позашляховик зазнав й в інтер’єрі, які спрямовані на максимальну зручність і комфорт як водія, так й пасажирів. Одним з ключових оновлень в Pajero Sport є 8-дюймовий кольоровий рідкокристалічний дисплей панелі приладів, який об’єднує спідометр, тахометр й іншу інформацію про автомобіль в трьох легких для сприйняття варіантах меню.

Також зміни торкнулися і мультимедійної системи. Тепер це оновлена Mitsubishi Connect 2 з 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, представлена раніше у новому ASX і Outlander. Тільки у новій версії Pajero Sport є можливість підключення системи навігації TomTom.

Новий Pajero Sport отримав й важливі технічні оновлення, які спрямовані на зручність і безпеку водія. Вперше в історії бренду позашляховик оснащений дверима багажного відділення з електроприводом, і пропонує кілька корисних функцій. Тепер багажник можна відкрити, провівши ногою під заднім бампером з двох кутів – зліва і справа, де встановлені сенсори безконтактного управління багажником. Також власник позашляховика може встановити комфортну висоту підйому дверей, для чого необхідно вибрати бажану висоту підйому і зафіксувати її довгим натисканням на кнопку управління.

Покращені системи безпеки

Новою є система попередження про поперечний рух позаду під час виїзду заднім ходом Rear Cross Traffic Alert (RCTA). Система допоможе при виїзді з місця паркування або гаража при обмеженому бічному огляді. Якщо датчик-радар виявить транспортний засіб, який рухається у напрямку автомобіля, система попередить водія про небезпеку зіткнення.

Про можливі перешкоди та загрози зіткнення буде сигналізувати і нова функція в системі кругового огляду Multi Around Monitor. Водій почує звуковий сигнал і на дисплеї з’явиться піктограма, якщо ультразвукові датчики виявлять перешкоду. Радіолокаційні радари використовує й Асистент зміни смуги руху Lane Change Assist (LCA). Якщо буде виявлено автомобіль на сусідній смузі руху на високій швидкості, а водій переїжджає на цю смугу, система попередить про небезпеку, підморгуючи індикатором у відповідному дзеркалі. Дані нові системи спрямовані на уникнення аварійних ситуацій.

Й про техніку

Pajero Sport 2020 модельного року оснащений потужним 2,4 л дизельним двигуном із турбіною і системою MIVEC, які забезпечують потужність 133 кВт на 3500 об/хв. (181 к.с.) і максимального крутного моменту 430 Нм на 2500 об/хв. та 400 Нм вже з 1500 об/хв.

8-ступінчаста АКПП з системою ручного перемикання швидкостей Sport Mode заслуговує на окрему увагу. Завдяки великому вибору швидкостей трансмісія забезпечує ефективність роботи двигуна, плавне прискорення, зменшення витрат палива. А Sport Mode допомагає водієві краще контролювати керування автомобілем. Можна використовувати важіль перемикання швидкостей або підкермові тумблери (пелюстки), щоб змінити передачу (швидкість). Ця функція сподобається водіям, які мають справу з бездоріжжям, або хочуть прискоритися при обгоні на трасі.

І, звичайно ж, головною відмінною рисою PAJERO SPORT залишається система повного приводу Super Select 4WD-II. Система пропонує 4 режими: 2Н (задній привід) для руху по сухому асфальту,  4Н підключає повний привід, 4HLc забезпечує блокування центрального диференціала, 4LLc блокує задній диференціал.

Система Off Road Mode дозволяє вибрати один із 4-х типів покриття для максимального зчеплення: GRAVEL (гравій), MUD/SNOW (бруд/сніг), SAND (пісок), ROCK (камені, є тільки для положення 4LLc).

В Україні будуть представлені три повнопривідні комплектації з 2,4 л дизельним двигуном MIVEC потужністю 181 к.с. Ціна на новий Pajero Sport в базовій комплектації Intense MT, яка оснащена 6-ступінчастою механічною коробкою передач, стартує від 899 000 грн. Комплектація Intense з автоматичною 8-ступінчастою коробкою передач доступна від 1 099 000 грн. А вартість топової комплектації Ultimate з 8-ступінчастою АКПП становить від 1 199 000 грн.

Галерея Mitsubishi Pajero Sport:
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi
Фотограф: Mitsubishi

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest