Tesla Model X витримала удар у моторошній аварії

Автор: Редакція | 01 Сер, 2020
Tesla Model X аварія

Жалива аварія за участі Tesla Model X була знята відеофіксатором.

На відео зафіксований момент, коли швидкісний автомобіль в’їжджає прямо у зупинену Tesla Model X. При цьому електрокросер отримує такий удар, що теж злітає у повітря.

Важко визначити причини аварії, але здається, що водій білого автомобіля намагався обігнати кросовер Subaru, проте на високій швидкості не розрахував маневр та врізався у відбійник. Після цього білий автомобіль підкинуло у повітря й він безконтрольно полетів у зупинену синю Tesla Model X.




Від сили удару Tesla теж підскочила у повітря й в неї фактично був зруйнований весь лівий бік. Електрокросовер зупинився лише на узбіччі, а біла машина після зруйнування передньої частині – на середині дороги.

Відповідно до інформації з відео, водій білого автомобіля вийшов із транспортного засобу через розбите лобове скло та зазнав декількох порізів голови, тоді як жінка-пасажирка в Tesla Model X чекала всередині автомобіля до прибуття рятувальників. Її травми невідомі, але на відео видно, що вона сидить на бордюрі, отримуючи медичну допомогу й здається, що з нею все нормально.

Нещодавно також аварія Subaru Outback та рідкісної Toyota GT86 здивувала поліцію, а нову Toyota Supra розбили прямо під час тест-драйву.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Джерело: InsideEVs


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest