Tesla Model Y розбили у Volkswagen ID.6 CROZZ на краш-тесті

Автор: Редакція | 11 Жов, 2021
Краш-тест Tesla Model Y та Volkswagen ID.6

Краш -тест двох сучасних електромобілів – Tesla Model Y та Volkswagen ID.6 CROZZ – потрапив у мережу.

Електричні кросовери Tesla Model Y та Volkswagen ID.6 CROZZ з’явились доволі недавно, проте зустріти їх разом можна лише в Китаї. Тож недивно, що краш-тест моделей відбувся саме там.




Обидва автомобілі зіткнулися зі зміщенням на 50% зі швидкістю 64 км/год кожен, що можна порівняти з ударом у нерухомий бар’єр зі швидкістю 128 км/год.

Попри сильний удар машини показали непогані результати, оскільки пасажирський салон в обох автомобілях виглядає в основному неушкодженим й не було пожежі. Хоча багато міток говорять про те, що манекени влучили у подушки безпеки, сидіння, двері чи інші елементи.

Після аварії двері з боку водія на Model Y не могли відкритися, тоді як на ID.6 усі чотири двері були відкриті після аварії.

В цілому рівень пошкоджень схожий й складно сказати, що один із транспортних засобів значно кращий за інший у цьому конкретному тесті.




Можливо, у ID.6 є невелика перевага перед Model Y, але враховуючи, що остання помітно легша, насправді тест пройшов добре. Обидва автомобілі слід вважати безпечними.

Також короткий огляд розібраних автомобілів після краш-тесту показує переважно непошкоджену батарею ID.6 та досить зморщений корпус акумулятора Model Y:

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: InsideEVs


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest