Toyota 4Runner отримав оновлення та нову версію TRD Sport

Автор: Редакція | 03 Вер, 2021
Toyota 4Runner TRD Pro

Позашляховик Toyota 4Runner модельного 2022 року дебютував у червні, але тепер бренд випустив більше деталей про оновлений всюдихід.

Усі Toyota 4Runner модельного 2022 року отримають стандартні світлодіодні фари дальнього світла, на додаток до світлодіодів ближнього світла та протитуманних фар. Кожен екземпляр позашляховика тепер також видає попередження про присутність заднього пасажира, яке нагадує водіям перевірити заднє сидіння на наявність дитини чи домашнього улюбленця, перш ніж виходити з автомобіля.




Крім того, комплектації SR5 Premium, TRD Off-Road Premium, TRD Pro та Limited тепер мають моніторинг сліпих зон та попередження про перехресний рух. Limited та різні версії TRD також мають новий мультиінформаційний дисплей.

Toyota 4Runner TRD Sport
Toyota 4Runner TRD Sport

Версія TRD Pro отримала багатопрофільний монітор, який використовує камери автомобіля для перевірки навколишнього середовища на наявність перешкод, які людина може не бачити за кермом. Аналогічно, виконання Limited має монітор панорамного огляду, призначений для маневрування у вузьких місцях.

Нова комплектація TRD Sport має зробити 4Runner комфортнішим позашляховиком на дорозі. При цьому, для цієї комплектації запозичена адаптивна амортизаційна підвіска від Limited. Проте, в цій версії позашляховик отримав 20-дюймові диски з обробленою поверхнею та темно-сірими акцентами. Всередині сидіння водія регулюється у восьми напрямках, а 8-дюймовий екран «медійки» відображує систему, яка має протоколи Apple CarPlay та Android Auto. Покупці можуть вибрати задній або повний привід.

У версії TRD Pro отримає новий колір зовнішнього вигляду під назвою Lime Rush.

Toyota 4Runner TRD Pro Lime Rush
Toyota TRD Pro з новим кольором Lime Rush

Потужність для 4Runner 2022 року так само отримуватиме від атмосферного 4,0-літрового V6, який пропонує 270 кінських сил (201 кіловат) та 377 Ньютон-метрів крутного моменту. Усі комплектації оснащені п’ятиступеневим автоматом.

Ціни на Toyota 4Runner починаються від 37 305 доларів США за базову комплектацію SR5. Новий TRD Sport коштує 40 150 доларів. Найдорожчий TRD Pro – 52 120 доларів. Модель пропонуватиметься поки в Америці.

Раніше Toyota 4Runner отримав унікальний позашляховий пакет, а марка представила нове покоління позашляховика Land Cruiser.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Toyota 4Runner:
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota
Фотограф: Toyota

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest