Volkswagen представив флагманський Arteon в Україні

Автор: Редакція | 04 Чер, 2021
Volkswagen Arteon 2021 року

Німецький бренд Volkswagen вивів на ринок шикарну модель Arteon.

Минулого року Volkswagen представив в Європі оновлену модель Arteon у кузовах фастбека та універсала Shooting Brake. Тепер модель дісталась й України.




Перше покоління Arteon з’явилось ще 2017 року й 2020-го Volkswagen фактично представив суттєво оновлення моделі. Відмінними рисами зокрема стали перероблена передня частина з новою суцільною світлодіодною смугою, хромованими частинами та новими повітрозабірниками внизу.

Нова решітка радіатора та довгий широкий капот дозволяють Arteon виділитися у дорожньому потоці й в день й, особливо, вночі завдяки унікальному малюнку світлодіодних ліхтарів спереду та ззаду.

Простір бізнес-класу

Volkswagen Arteon 2021 року

Завдяки використанню архітектури MQB, вдалось збільшити простір для ніг ззаду до 1 016 мм, що дуже важливо для автомобілів бізнес-класу.

Ще важливішим є багажник, який в Arteon Shooting Brake може збільшуватись з 565 літрів (фастбек – 563 л) до 1632 літрів (фастбек: 1557 літрів). В обох випадках для вантажу доступна максимальна довжина у 2 090 мм (до передніх сидінь).

Отже, «Артеон» може використовуватись як у корпоративному парку, так й буде корисним для приватних покупців (тим більше з дизельним двигуном).




Новий інтер’єр

Volkswagen Arteon 2021 року

Оновлення також суттєво зачепило й інтер’єр моделі: «Артеону» надали більше відчуття ексклюзивності. Управління спрощене завдяки сенсорним кнопкам для клімат-контролю та новому багатофункціональному керму з сенсорним керуванням.

Серед новинок також бездротова інтеграція додатків через «App-Connect Wireless» для Apple CarPlay та Android Auto та 8-дюймовий екран медійної системи, доступний моделі в Україні.

Фонове освітлення можна регулювати у 30 кольорах, що може надати новому інтер’єру привабливе оздоблення.




Комплектації, ціни та двигуни

Volkswagen Arteon Shooting Brake. 2021 року

В Європі Volkswagen Arteon представлений в безлічі комплектації й з кількома версіями двигунів, серед яких є дизельні, бензинові та сучасна плагін-гібридна установка eHybrid.

В Україні буде запропонована лише одна комплектація, проте звісно дуже особлива: R-Line.

Особливістю комплектації є наявність адаптивної підвіски DCC, світлодіодні фари, триплекс-скло для передніх бокових вікон для кращої шумоізоляції, 18-дюймові диски та металеві накладки на пороги та педалі.




В нашій країні автомобіль пропонуватиметься з двома двигунами: бензиновим 2.0 TSI, що видає 280 к.с., та дизельним 2.0 TDI потужністю 200 к.с.

Обидва варіанти агрегується 7-ступеневим роботом DSG, але бензиновому обіцяють витрати 7,2 л/100 км, а дизельному 4,9 л/100 км.

Дизельні версії пропонуватимуться від 1 268 454 грн в кузові фастбек, й від 1 325 238 грн а кузові універсал. Бензинові стартують від 1 397 148 грн (з 4Motion) за фастбек та 1 412 221 грн за Shooting Brake.

До речі, нещодавно в Україні презентували й новий Golf,  в той час як бренд готується до нового покоління Volkswagen Passat.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Галерея Volkswagen Arteon 2021 року:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest