Volkswagen Golf, Polo, Passat зникнуть через розвиток ринку електрокарів

Автор: Роман Галімон | 15 Тра, 2020

Знакові моделі Volkswagen можуть зникнути на ринках, на яких буде дозволено продавати лише електрокари. Німецька компанія вже планує заходи зі збереження моделей.

Як заявив директор продажу й маркетингу Volkswagen Юрген Стакманн, німецькій компанії доведеться у майбутньому робити ставку на електромобілі.




Оскільки Велика Британія вже визначилась, що з 2030 року в країні будуть заборонені продажі автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння, Auto Express поцікавився у Стакманна, чи має модель Golf майбутнє поряд із повністю електричними машинами Volkswagen.

«Мабуть, ні, – була його відповідь, проте потім він підтвердив підготовку дев’ятого покоління Golf. – Я переконаний, що ви побачите майбутній Golf 9. Цю модель та інші на її основі, які ми зараз представили.

Я думаю, що у Golf буде багато цікавих технологій до межі повної електрифікації. Повністю електричний ID буде вже частиною ID-лінійки, і це рішення є поділом всередині лінійки.

Отже, для роботи з повністю електричними машинами ми хочемо оптимізувати платформи під лише електричні потреби, і вони будуть називатися ID в подальшому».




В даний час очікується, що моделі Golf 8 будуть доступні з м’якою гібридною та пліагін-гібридною системами, тоді як повністю електрифікована версія зарезервована для майбутньої ID –лінійки, перші моделі з якої мають з’явитися вже наприкінці цього року в вигляді гольф-форматного ID.3.

«Гольф» переміститься на інші ринки

Всі покоління Volkswagen Golf

Незважаючи на те, що Golf перестане існувати на ринках, на яких дозволять продавати лише повністю електричні машини, у «Гольфа» є перспективи з’явитися в інших країнах світу.

«Гольф у багатьох країнах залишатиметься сильним брендом, і я вірю в Європу, але в багатьох країнах за межами Європи немає можливості так швидко дозволяти лише електричні моделі, – сказав Стакманн. – Тож я переконаний, що ми побачимо паралельне існування Golf 9 та ID. наступного покоління.

Ми самі чекаємо нові технології від Golf 9. Це буде знову лідерство у всьому, як зараз ми бачимо з Golf 8 – кожного разу, коли ми виводимо “Гольф” наступного покоління, він стає знаковим для решти галузі та лідирує протягом наступних п’яти-шести років».




На питання чи будуть продавати «Гольфи» у Великій Британії, де за десять років можна буде купляти лише електромобілі, Стакманн сказав: «Мабуть, ні. Бо ви, ймовірно, вже будете дуже щасливим власником ID.3, й ми також будемо цьому дуже раді».

З моменту випуску в 1974 році було продано понад 35 мільйонів моделі Golf, а цього року Volkswagen почав продажі моделі восьмого покоління.

Нещодавно Volkswagen оголосив подробиці про новий Golf GTI, а базова комплектація Volkswagen Golf «засвітилась» у конфігураторі.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Галерея Volkswagen Golf восьмого покоління:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф:
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар



Volkswagen Golf, Polo, Passat зникнуть?
Чому відомі моделі Volkswagen можуть зникнути?

У Європі запроваджено план, згідно яким продаж машин із ДВЗ буде заборонений

Коли можуть зникнути відомі моделі Volkswagen?

У Великій Британії заборона на продажі машин із ДВЗ почне діяти із 2030 року, у країнах Європи – пізніше.

Чим планують замінити відомі моделі Volkswagen?

Volkswagen розробив нову лінійку електрокарів ID

Чи зникне Golf назавжди?

Volkswagen планує продавати Golf й надалі, проте в інших країнах світу




Pin It on Pinterest