Volkswagen створив мінівен Viloran для Китаю

Автор: Редакція | 24 Лис, 2019

Німецький виробник Volkswagen спроектував та побудував для Китаю розкішний мінівен Viloran.

Поки для європейського ринку розробляються все компактніші машини та особливо кросовери, китайський ринок, здається, живе за іншими правилами. Там потребують більших та просторіших автомобілів, й Viloran має задовольнити цю потребу.

Читайте також:

Представлений Viloran отримав розкішний інтер’єр і всього два окремі крісла на другому ряду, хоча виробник заявив, що цільний диван теж можна буде замовити. При цьому мінівен має просторий салон: колісна база Viloran становить 3 180 мм при довжині в 5,3 метра, що можна порівняти з розмірами повнорозмірних кросоверів.

Тим самим Viloran став найбільшим сучасним “Фольксвагеном”, так як перевершив за габаритами навіть Teramont. У той же час, судячи з фото, кросовери все ж вплинули на екстер’єр «Вілорана».

У рух машина приводиться тим же двигуном, що встановлюється на “Терамонт” – дволітровою турбованою «четвіркою» потужністю 220 к.с. та 350 Нм. Повного приводу поки не обіцяють, хоча особливості платформи і допускають застосування подібної трансмісії.

В оснащення Viloran у топової комплектації повинні увійти багато сервоприводів, включаючи регулювання сидінь і механізми відкриття задніх бічних дверей, акустика Dynaudio, шкіра в інтер’єрі тощо.

Конкурувати мінівену доведеться з американським Buick GL8 та японським Lexus LM – коли останній добереться до дилерів. Поки вважається, що Volkswagen Viloran залишиться розробкою для китайського ринку, але існує можливість постачання в інші країни.

Джерело: Motor1

Галерея Volkswagen Viloran
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest