Volvo поставила чотири вантажівки одна на одну

Автор: Роман Галімон | 29 Лют, 2020

Компанія Volvo продемонструвала відеоролик з чотирма вантажівками, які розміщені одна на одній.

Це вже не вперше, коли Volvo Trucks робить приголомшливі рекламні ролики. При цьому компанія вже вдруге вирішила запросити на головну роль генерального директора.

Теперішній президент Volvo Trucks Роджер Алм символічно став на вершині чотирьох моделей вантажівок Volvo, які до речі й дебютують в якості новинок.

Саме чотирьом оновленим моделям Volvo Trucks – Volvo FH, Volvo FH16, Volvo FM та Volvo FMX – й присвячений ролик. За словами автовиробника, саме на ці чотири моделі припадає приблизно дві третини продажів Volvo Trucks. Тому й зрозуміла така рекламна робота.

Цікаво, що вантажівки дійсно були розміщені одна на одній й тут не було жодних спецефектів.  На відео з промовистою назвою «Башта» видно, як вантажівки утворили справжню вежу висотою 15 метрів та вагою 58 тон. Звісно, кермування довірили професійним каскадерам, а зйомки відбулись наприкінці 2019 року на полігоні за межами рідного міста Volvo, Гетеборг, Швеція.

Багато хто також пам’ятає рекламу Volvo Trucks, в якій вантажівки компанії роз’їжджаються, а актор Жана-Клод Ван Дамм демонструє свій шпагат на дзеркалах заднього виду двох вантажних автомобілів FM.

Галерея вантажівок Volvo:
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest