Тюнінг-ательє ABT доопрацювало Audi S5 та TT RS

Автор: Роман Галімон | 20 Жов, 2019

Тюнери ABT завжди пропонували ефектні пакети для машин Audi, які лише покращували майже кожну модель німецької марки.

Крім того, в ABT працюють як для європейських, так й американських замовників, та вже встигли докласти зусилля до нещодавно оголошених новинок. І ось, спираючись на свої 120-річні традиції та досвід, компанія розробила нові пакети з апгрейду технічної частини та дизайну для Audi S5 Sportback та Audi TT RS.

Читайте також:

Лише нещодавно був представлений дизельний Audi S5 Sportback від ABT, який, до речі, обмежений європейським ринком. Враховуючи вже «грізну» м’яку гібридну систему та 3,0-літровий V6 з турбонаддувом потужністю 347 к.с., пакет ABT збільшив віддачу до 384 к.с. Налаштована підвіска, поперечні балки та 20-дюймові колеса додають візуальної привабливості та покращують динаміку водіння. Невеликий набір дифузорів доповнює зовнішній вигляд, створюючи стриманий спортивний вигляд.

А ось клієнтам у США створили пакет для Audi TT RS. Стандартний 2,5-літровий п’ятициліндровий двигун із турбонаддувом отримує значне, але безпечне збільшення потужності до 453 к.с. замість стандартних 394 к.с. Продуктивність вихлипної системи налаштована на кращий звук, а набір 19 та 20-дюймових коліс додає моделі характер. Зовнішній вигляд також можна «розбавити» елементами з карбону.

Джерело: Аutotimesnews та ABT

Галерея ABT Audi S5 Sportback
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT
Фотограф: ABT

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest