Український дизайнер створив рендер Alfa Romeo Giulia

Автор: Роман Галімон | 24 Жов, 2019

Стильний італійський седан став ще видовищнішим завдяки роботі українського дизайнера Олександра Костура.

Останні оновлення Alfa Romeo Giulia включали два спеціальні видання – Racing Edition у березні цього року та Nring Edition місяць потому. Хоча ці два пропозиції безумовно додали привабливості спортивному седану, він продовжує залишатися практично незмінним із моменту його запуску наприкінці 2015 року.

Нове покоління «Джулії» може ще не з’явитися найближчими роками, але один дизайнер вирішив передбачити вже сьогодні, як може виглядати наступна модель.

Познайомтеся з роботою українського дизайнера Олександра Костура, який вважає, що дизайн нинішньої Giulia є надто спортивним, щоб можна було залучати клієнтів у середньорозмірному преміум-сегменті в Європі, де Audi A6, BMW 5-ї серії та Mercedes- Benz E-Class все ще домінують у чартах.

Читайте також:

Так, нинішня Giulia конкурує з меншим тріо А4 / 3 Series / C-Class, але Олександр пропонує «стриманіший, але солідніший стиль» для більшого автомобіля з такою ж назвою, та стирає нинішні круглі форми для отримання різкіших та чіткіших ліній.

Не можна не помітити, що візуалізація надсилає кілька сильних аналогій від Alfa Romeo 166. Загальний силует схожий, особливо це видно на бічному та задньому профілях. Форма задніх ліхтарів може бути різною, але це, безумовно, робить міцний зв’язок між 166 та цим новим седаном. Фари, з іншого боку, пов’язані з попередником Giulia, седаном 159.

Варто також відзначити, що «Джулії» також не вистачає й комплектації універсалу. У недавньому минулому Alfa мала одні з найкрасивіших автомобілів з довгими дахами на ринку, але це було вже дуже давно.

Джерело: Motor1

Фотограф: Олександр Костур
Фотограф: Олександр Костур

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest