Audi представила кросовер-купе Q5 Sportback

Автор: Редакція | 26 Вер, 2020
Audi Q5 Sportback 2021 року

Німецька марка Audi показала кросовер Q5 у модному кузові купе, який отримав приставку Sportback.

Купеподібні кросовери залишаються популярними серед клієнтів попри невелику практичність їхнього профілю. А тому асортимент крос-купе продовжує зростати: черговим поповненням став Audi Q5 Sportback.




Машину зробили на базі звичайного Q5, причому – вже оновленого, який дебютував цього літа. Тому новинка відрізняється, в основному, похилим дахом. Оформлення передньої частини з новими повітрозабірниками й «гострішою» оптикою не змінились, аналогічні також й задні ліхтарі, вибір малюнка яких нададуть покупцеві. При критичному наближенні іншого автомобіля ззаду всі сегменти загоряться в якості попередження.

На американському ринку Q5 Sportback, на відміну від стандартного Q5, залишився без плагін-гібридної версії: новинку запропонують тільки з дволітровою «турбочетвіркою» на 265 к.с. і 370 Нм, яка за замовчуванням буде доповнена стартер-генератором, а також з трилітровим V6 на 354 к.с. і 500 Нм – для модифікації SQ5 Sportback. В іншому – все те ж, включаючи кілька варіантів підвісок.




В салоні без змін знаходиться водійський інтерфейс MIB3 із 10,1-дюймовим тачскріном мультимедіа та опціональним 12,3-дюймовим «віртуальним кокпітом». Бездротове підключення Apple CarPlay передбачено за замовчуванням. Виробник не уточнив, наскільки тіснішим став задній ряд, але під час презентації один з інженерів заявив, що там достатньо місця для пасажира зростанням в шість футів (183 см).

У продаж Audi Q5 Sportback надійде за кілька місяців. Її прямими конкурентами на ринку стануть Mercedes-Benz GLC Coupe і BMW X4.

Цього місяця Audi також оновила компактний кросовер Q2, а раніше компанія представила купеподібний концепт Q4 e-tron Sportback.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: Motor1

Галерея Audi Q5 Sportback 2021 року:
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi
Фотограф: Audi

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest