Audi планує презентувати позашляховик Q9

Автор: Редакція | 11 Сер, 2022
Audi Q6

Німецька марка Audi збирається випустити кілька нових моделей та, зокрема, великий позашляховик Q9.

Минулого місяця Audi показала новий позашляховик під назвою Q6, який є найбільшою моделлю компанії на сьогоднішній день. Q6 виглядає досить красиво, але він не продаватиметься на деяких ринках. Але згідно з інформацією Automotive News, марка вже готує ще одну велику модель.

Стверджується, що цикл планування продукції Audi був дещо відсунутий через російське вторгнення в Україну та глобальний дефіцит мікрочіпів. Audi все ще планує припинити продаж двигунів внутрішнього згоряння до 2033 року, але кожна модель матиме ще принаймні одну генерацію, перш ніж перейти на повністю електричну.

Найцікавішим транспортним засобом має стати позашляховик Q9. Ця модель буде стояти вище Audi Q7 та конкурувати з BMW X7 й Mercedes-Benz GLS. Очікується, що Q9 надійде у 2025 році в якості готового зразка. Модель має потенціал стати останнім паливним транспортним засобом бренду, доданим до лінійки.

Зміни в лінійці

Audi Q6

В інших новинах про позашляховики Audi: лінійка моделей Q8 (включаючи варіанти S і RS) отримає оновлення наприкінці 2023 року з 12-вольтовою системою м’якого гібрида та вдосконаленнями інформаційно-розважальної системи.

Лінійка Q7 зазнає подібних змін, але вони були відкладені до 2025 року. Популярний Audi Q5 матиме свій останній серйозний редизайн у 2025 році, який залишатиметься у виробництві до 2033 року, коли бренд припинить роботу з усіма автомобілями на ДВЗ. Нарешті, оновлений Q3 очікується в 2024 році з м’яким гібридом.

Audi A8 L 2022 року

Седан A8, швидше за все, не отримає жодних оновлень до закінчення виробництва. Модельний ряд A7 буде оновлено у 2025 році, а сімейство A6 отримає покращену технологію допомоги водієві та систему помірного гібриду у другій половині 2022 року. Лінійки A4/A5 будуть оновлені у 2024 році, але A3 не буде змінений до 2025 року.

На жаль, R8 не проживе набагато довше у своїй поточній формі. Суперкар із V10 перетвориться на електрокар після завершення виробництва поточної моделі. Audi хоче продовжити TT у певній якості, але модель наступного покоління не підтверджена.

Бренд додасть до лінійки низку нових моделей електромобілів, зокрема Q4 E-tron пізніше цього року, A6 E-tron у 2024 році, Artemis Project EV у 2026 році та інші моделі на базі Premium Platform Electric у 2025 році. Цікаво, що e-tron отримає остаточне оновлення в 2023 році, а e-tron GT отримає оновлення в середині циклу в 2025 році.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram, Facebook, Twitter та Google News.

Джерело: CarBuzz


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest