Автосалони в Китаї вже відкриті та чекають на покупців

Автор: Роман Галімон | 23 Бер, 2020

Після врегулювання ситуації навколо коронавірусу, китайські дилери починають потрохи відкривати автосалони та чекають на активність покупців.

Як повідомило видання Automotive News Europe, майже 91 % автосалонів із продажу нових автомобілів у Китаї знову відкрилися після спалаху коронавірусу, але відвідуваність залишається лише на рівні 53 відсотки від нормального рівня.

За даними опитування Асоціації торговців автомобілями в Китаї, яке охопило 8 393 дилерів у країні, активність споживачів різниться між брендами.

Автосалони китайських брендів повідомили про найнижчий рівень активності – 35 відсотків від звичайної відвідуваності для цієї пори року.

Дилерські центри закордонних брендів зазначили, що їхні салони відвідала така кількість людей, яка відповідає 54 відсоткам від нормального рівня.

А ось преміум-бренди зафіксували 57 відсотків активності клієнтів від звичайної.

За даними Китайської асоціації легкових автомобілів, станом на 15 березня продажі машин знизилися на 47 відсотків, адже спалах коронавірусу вдарив по всім видам ділової активності в країні.




Відповідно до впроваджених заходів із запобігання спалаху коронавірусу, в Китаї були продовжені новорічні свята на додатковий тиждень до 9 лютого та обмежені поїздки. Також були запроваджені й інші обмеження.

Проте 9,2 відсотка автосалонів поки що залишаються закритими, оскільки не отримали схвалення від органів місцевого самоврядування, які вимагають від підприємств забезпечити достатні захисні заходи для клієнтів та співробітників.

Раніше також повідомлялось, що Geely може навчити автовиробників урокам боротьби з коронавірусом, а також про те, як можна дезінфікувати свій автомобіль.

Слідкуйте за останніми новинами на наших каналах у Telegram та Google News.

Галерея китайської марки Hongqi:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Hongqi
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф:

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest