Австралійська поліція отримала немаркований автомобіль BMW M3

Автор: Роман Галімон | 20 Жов, 2019

Поліція міста Канберрі в Австралії поповнила парк поліцейських машин спортивним BMW M3.

Новий BMW M3, на якому відсутнє жодне поліцейського маркування, ховає під капотом 425 к.с. (317 кВт) та 550 Нм і кожний охочий порушити закон в цьому австралійському місті має знати, що седан кольору San Marino Blue може дуже просто його наздогнати.

Читайте також:

Хоча немаркований BMW M3 все ж має помітні проблискові червоні та сині вогні, він також може розігнатись до 100 км/год за 3,9 секунди. А максимальна швидкість обмежена не 249 км/год, як у звичайних «трійок», а завдяки пакету М – це 280 км/год.

Варто зазначити, що M3 – це не єдина загроза для злочинців в австралійському парку поліції. Співробітники правоохоронних органів можуть застосувати Kia Stinger та, навіть, M5.

Це не вперше, коли швидкісні машини служать поліції. Так, наприклад, раніше Nissan GT-R був подарований японській поліції, а Ferrari 458 Spider став до роботи в італійській.

Але, звісно, у Дубаї створений парк найшвидших поліцейських машин, серед яких Bugatti Veyron та Lamborghini Aventador. І, навряд, чи інші країни зможуть це перевершити.

Джерело: Motor1

Галерея BMW M3
Фотограф: Australian Police Vehicles
Фотограф: Australian Police Vehicles
Фотограф: Australian Police Vehicles
Фотограф: Australian Police Vehicles
Фотограф: Australian Police Vehicles

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest